RUO Principal

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

Listar por autor 
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo RUOComunidades y ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnPerfil de autor

Mi cuenta

AccederRegistro

Estadísticas

Ver Estadísticas de uso

AÑADIDO RECIENTEMENTE

Novedades
Repositorio
Cómo publicar
Recursos
FAQs

Listar por autor "Marcet Manrique, Ismael"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-20 de 57

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • A new procedure to prepare transparent, colourless and low-water-soluble edible films using blood plasma from slaughterhouses 

      Álvarez, S.; Weng, Shihan; Álvarez, Carlos; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2021)
    • Addition of trans-resveratrol-loaded, highly concentrated double emulsion to moisturizing cream: effect on physicochemical properties 

      Díaz Ruiz, Rocío; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Martínez Rey, Lemuel; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervello, Gemma (2022)
    • Algae as an additive to improve the functional and mechanical properties of protein and polysaccharide-based films and coatings. A review of recent studies 

      Carpintero, M.; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2023)
    • Antioxidant activity of egg yolk protein hydrolysates obtained by enzymatic and sub-critical water hydrolysis 

      Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Carpintero Pérez, MaríaAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2023)
    • Bioactive packaging based on delipidated egg yolk protein edible films with lactobionic acid and Lactobacillus plantarum CECT 9567: characterization and use as coating in a food model 

      Sáez Orviz, SaraAutoridad Uniovi; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2021)
    • Bioactive synbiotic coatings with lactobionic acid and Lactobacillus plantarum CECT 9567 in the production and characterization of a new functional dairy product 

      Sáez Orviz, SaraAutoridad Uniovi; Puertas, C.; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2020)
    • Biosynthesis of antioxidant xanthan gum by xanthomonas campestris using substrates added with moist olive pomace 

      Crugeira, P. J. L.; Almeida, H. H. S.; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Pires, M. G.; Rafael, H. M.; Rodrigues, A. I. G.; Santamaria Echart, A.; Barreiro, M. F. (2023)
    • Caracterización y aprovechamiento de la savia de abedul. Preparación de bioplásticos enriquecidos 

      Zornoza Berodia, Maria (2022-07-20)
    • Characterization of pickering emulsions stabilized by delipidated egg yolk granular protein nanoparticles crosslinked with ultraviolet radiation 

      Ridella Casado, Florencia IvanaAutoridad Uniovi; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2024)
    • Desarrollo de sustitutivos de grasa animal enriquecidos con B-carotenos 

      Magadán Chamorro, Sara (2019-07-19)
    • Edible films from residual delipidated egg yolk proteins 

      Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Sáez Orviz, SaraAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2017)
    • Edible films from the laboratory to industry: a review of the different production methods 

      Weng, Shihan; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2024)
    • Efecto de la aditivación de ácidos húmicos o hidrolizados de lodos en las propiedades de films de gelatina 

      Valenzuela García, Paula María (Paula María Valenzuela García, 2017-07)
    • Effect of birch sap as solvent and source of bioactive compounds in casein and gelatine films 

      Carpintero Pérez, MaríaAutoridad Uniovi; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Zornoza, M.; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2023)
    • Effect of novel bottle inner surface coatings made with polylactic acid and plant extracts on the physiological status of pseudomonas aeruginosa in real liquid foods using flow cytometry 

      Oussaid, S.; Madani, K.; Houali, K.; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Amrouche, T.; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2022)
    • The effect of ultrasound on the alkali extraction of proteins from eggshell membranes 

      Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Salvadores, Marina; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2018)
    • Effectiveness of bacteriophages incorporated in gelatine films against Staphylococcus aureus 

      Weng, Shihan; López, Abel; Sáez Orviz, SaraAutoridad Uniovi; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; García, Pilar; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Diaz, Mario (2020)
    • Egg yolk granules and phosvitin. Recent advances in food technology and applications 

      Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Sáez Orviz, SaraAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2022)
    • Egg yolk granules as low-cholesterol replacer of whole egg yolk in the preparation of gluten-free muffins 

      Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Paredes García-Viniegras, BenjamínAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2015)
    • Egg yolk hydrolysed granules: Characteristics, rheological properties and applications 

      Orcajo Lago, JanireAutoridad Uniovi; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Paredes García-Viniegras, BenjamínAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (Elsevier, 2013)
      Página principal Uniovi

      Biblioteca

      Contacto

      Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
      El contenido del Repositorio, a menos que se indique lo contrario, está protegido con una licencia Creative Commons: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
      Creative Commons Image