RUO Principal

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

Listar por autor 
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo RUOComunidades y ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnPerfil de autor

Mi cuenta

AccederRegistro

Estadísticas

Ver Estadísticas de uso

AÑADIDO RECIENTEMENTE

Novedades
Repositorio
Cómo publicar
Recursos
FAQs

Listar por autor "Matos González, María"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-20 de 94

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • A comparison of emulsion stability for different OSA-modified waxy maize emulsifiers: Granules, dissolved starch, and non-solvent precipitates 

      Saari, H.; Wahlgren, M.; Rayner, M.; Sjöö, M.; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi (2019)
    • Addition of trans-resveratrol-loaded highly concentrated double emulsion to yoghurts: effect on physicochemical properties 

      Díaz Ruiz, Rocío; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Sánchez, Marta; Fernández, Manuel Ramón; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi (2022)
    • Addition of trans-resveratrol-loaded, highly concentrated double emulsion to moisturizing cream: effect on physicochemical properties 

      Díaz Ruiz, Rocío; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Martínez Rey, Lemuel; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervello, Gemma (2022)
    • Bifunctional viscous nanovesicles co-loaded with resveratrol and gallic acid for skin protection against microbial and oxidative injuries 

      Vitonyte, J.; Manca, María Letizia; Caddeo, C.; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi (2017)
    • Bio-based starch nanoparticles with controlled size as antimicrobial agents nanocarriers 

      Morán Tuya, DianaAutoridad Uniovi; Marefati, A.; Luque Rodríguez, SusanaAutoridad Uniovi; Schmidt, M.; Rayner, M.; Blanco López, María del CarmenAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi (2024)
    • Biomolecules for early detection of biofilms through point-of-use devices 

      Bazsefidpar, ShayestehAutoridad Uniovi; Saweres Argüelles, ClaraAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Calero Martín, VíctorAutoridad Uniovi; Serrano Pertierra, EstherAutoridad Uniovi; García, P.; Blanco López, María del CarmenAutoridad Uniovi (2024)
    • Characterization and stability of short-chain fatty acids modified starch Pickering emulsions 

      Abdul Hadi, N.; Marefati, A.; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Wiege, B.; Rayner, M. (2020)
    • Characterization, stability and rheology of highly concentrated monodisperse emulsions containing lutein 

      Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Iglesias Huelga, Olvido ConcepciónAutoridad Uniovi; Coca Prados, JoséAutoridad Uniovi; Pazos Medina, María del CarmenAutoridad Uniovi (2015)
    • Cholesterol free niosome production by microfluidics: comparative with other conventional methods 

      Machado, Noelia D.; García Manrique, PabloAutoridad Uniovi; Fernández, Mariana Adela; Blanco López, María del CarmenAutoridad Uniovi; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi (2020)
    • Combined emulsifying capacity of polysaccharide particles of different size and shape 

      Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Marefati, A.; Bordes, R.; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Rayner, Marilyn (2017)
    • Comparative emulsifying properties of octenyl succinic anhydride (OSA)-modified starch: Granular form vs dissolved state 

      Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Marefati, A.; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Wahlgren, M.; Rayner, Marilyn (2016)
    • Continuous flow production of si ze‐controllable niosomes using 5 a thermostatic microreactor 

      García Manrique, PabloAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Cristaldi, Andrea; Mosayyebi, Ali; Carugo, Dario; Zhang, Xunli; Blanco López, María del CarmenAutoridad Uniovi (2019)
    • Cu Nanoparticle-Loaded Nanovesicles with Antibiofilm Properties. Part I: Synthesis of New Hybrid Nanostructures 

      Sarcina, Lucía; García Manrique, PabloAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Ditaranto, Nicoletta; Cioffi, Nicola; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Blanco López, María del CarmenAutoridad Uniovi (2020)
    • Desarrollo de nuevas estrategias terapéuticas con actividad antitumoral en sarcomas basadas en el uso de indolocarbazoles y derivados de la mitramicina 

      Estupiñán Sánchez, Óscar Rafael (2021-12-10)
    • Development of metakaolin-based geopolymeric asymmetric membrane for oil-in-water emulsion microfiltration 

      Filipponi, A.; Masi, G.; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Benito, J. M.; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Bignozzi, M. C. (2024)
    • Effect of drug molecular weight on niosomes size and encapsulation efficiency 

      García Manrique, PabloAutoridad Uniovi; Machado, N. D.; Fernández, M. A.; Blanco López, María del CarmenAutoridad Uniovi; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi (2020)
    • Effect of temperature on the heat treatment to recover green solvent from emulsion liquid membranes used in the extraction of Cr(VI) 

      Anarakdim, Katia; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Cambiella Prado, ÁngelAutoridad Uniovi; Senhadji-Kebichea, Ounissa; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi (2020)
    • Electrodecoration and characterization of superparamagnetic iron oxide nanoparticles with bioactive synergistic nanocopper: magnetic hyperthermia-induced ionic release for anti-biofilm action 

      Marchianó, VerdianaAutoridad Uniovi; Salvador Fernández, MaríaAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Yáñez Vilar, Susana; Piñeiro, Yolanda; Rivas, José; Martínez García, José CarlosAutoridad Uniovi; Peddis, Davide; Blanco López, María del CarmenAutoridad Uniovi; Rivas, Monserrat; Ditaranto, Nicoletta; Cioffi, Nicola (2021)
    • Emulsification using tubular metallic membranes 

      Suárez Valdés, Miguel ÁngelAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Coca Prados, JoséAutoridad Uniovi; Pazos Medina, María del CarmenAutoridad Uniovi (2014)
    • Emulsification with microfiltration ceramic membranes: A different approach to droplet formation mechanism 

      Matos González, MaríaAutoridad Uniovi; Suárez Valdés, Miguel ÁngelAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cervelló, GemmaAutoridad Uniovi; Coca Prados, JoséAutoridad Uniovi; Pazos Medina, María del CarmenAutoridad Uniovi (2013)
      Página principal Uniovi

      Biblioteca

      Contacto

      Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
      El contenido del Repositorio, a menos que se indique lo contrario, está protegido con una licencia Creative Commons: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
      Creative Commons Image