Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo
View Item
RUO Home
Trabajos académicos
Trabajos Fin de Máster
View Item
RUO Home
Trabajos académicos
Trabajos Fin de Máster
View Item
Toggle navigation
español
English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search RUO
This Collection
Browse
All of RUO
Communities and Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn
Author profiles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics
RECENTLY ADDED
Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs
Caracterización y aprovechamiento de la savia de abedul. Preparación de bioplásticos enriquecidos
Author:
Zornoza Berodia, Maria
Director:
Marcet Manrique, Ismael
;
Rendueles de la Vega, Manuel
Publication date:
2022-07-20
Serie:
Máster Universitario en Biotecnología Alimentaria
Descripción física:
98 p.
URI:
http://hdl.handle.net/10651/64133
Collections
Trabajos Fin de Máster
[5224]
Files in this item
TFM_MariaZornozaBerodia.pdf (2.336Mb)
Compartir
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
This item is protected with a Creative Commons License