RUO Principal

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

Listar por autor 
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo RUOComunidades y ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnPerfil de autor

Mi cuenta

AccederRegistro

Estadísticas

Ver Estadísticas de uso

AÑADIDO RECIENTEMENTE

Novedades
Repositorio
Cómo publicar
Recursos
FAQs

Listar por autor "Rendueles de la Vega, Manuel"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-20 de 164

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • 1,2,4-Trichlorobenzene flow characteristics in saturated homogeneous and stratified porous media 

      Díaz García, JaimeAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (Springer, 2006)
    • A new procedure to prepare transparent, colourless and low-water-soluble edible films using blood plasma from slaughterhouses 

      Álvarez, S.; Weng, Shihan; Álvarez, Carlos; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2021)
    • Aislamiento, identificación y caracterización de bacterias productoras de histamina en queso 

      Díaz García, María (2012-07)
    • Algae as an additive to improve the functional and mechanical properties of protein and polysaccharide-based films and coatings. A review of recent studies 

      Carpintero, M.; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2023)
    • Alkaline hydrolysis of porcine blood haemoglobin: Applications for peptide and amino acid production 

      Álvarez García, CarlosAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2013)
    • Analysis of kinetic data in industrial steel converter for the operation control 

      Blanco Viejo, Cecilio JoséAutoridad Uniovi; García Gonzalo, María EsperanzaAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi; Sancho, L. F. (EDP Sciences, 2007)
    • Antioxidant activity of egg yolk protein hydrolysates obtained by enzymatic and sub-critical water hydrolysis 

      Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Carpintero Pérez, MaríaAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2023)
    • Approaches for casein film uses in food stuff packaging 

      Sáez Orviz, SaraAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2017)
    • Benzo(a)pyrene control and transport processes in smoke meat products 

      Ledesma Santiso, EstefaníaAutoridad Uniovi (2015-06-26)
    • Benzo(a)pyrene penetration on a smoked meat product during smoking time 

      Ledesma Santiso, EstefaníaAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2014)
    • Bio-production of lactic and lactobionic acids using whey from the production of cow’s milk Wagashi cheese in Benin 

      Djobo, Oumarou; Sina, Haziz; Tagba, Souriatou; Ahyi, Virgile; Savadogo, Aly; Adjanohoun, Adolphe; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Baba Moussa, Lamine (2022)
    • Bio-production of lactobionic acid: Current status, applications and future prospects 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2013)
    • Bioactive packaging based on delipidated egg yolk protein edible films with lactobionic acid and Lactobacillus plantarum CECT 9567: characterization and use as coating in a food model 

      Sáez Orviz, SaraAutoridad Uniovi; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2021)
    • Bioactive synbiotic coatings with lactobionic acid and Lactobacillus plantarum CECT 9567 in the production and characterization of a new functional dairy product 

      Sáez Orviz, SaraAutoridad Uniovi; Puertas, C.; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2020)
    • Biological transformations of furanic platform molecules to obtain biomass-derived furans: a review 

      Becerra, M. L.; Prieto, Gloria A.; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2022)
    • Biopolymer composite from cellulose nanocrystals of almond (Prunus dulcis) shell as effective adsorbents for Cu2+ions from aqueous solutions 

      Maaloul, N.; Oulego Blanco, PaulaAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Ghorbal, A.; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2021)
    • Biosynthesis of antioxidant xanthan gum by xanthomonas campestris using substrates added with moist olive pomace 

      Crugeira, P. J. L.; Almeida, H. H. S.; Marcet Manrique, IsmaelAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Pires, M. G.; Rafael, H. M.; Rodrigues, A. I. G.; Santamaria Echart, A.; Barreiro, M. F. (2023)
    • Bovine plasma protein fractionation by ion exchange chromatography 

      Moure Fernández, FernandoAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (Springer, 2004)
    • Caracterización y aprovechamiento de la savia de abedul. Preparación de bioplásticos enriquecidos 

      Zornoza Berodia, Maria (2022-07-20)
    • Characterization of natural and synthetic casings and mechanism of BaP penetration in smoked meat products 

      Ledesma Santiso, EstefaníaAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2015)
      Página principal Uniovi

      Biblioteca

      Contacto

      Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
      El contenido del Repositorio, a menos que se indique lo contrario, está protegido con una licencia Creative Commons: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
      Creative Commons Image