RUO Principal

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

Listar por autor 
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo RUOComunidades y ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnPerfil de autor

Mi cuenta

AccederRegistro

Estadísticas

Ver Estadísticas de uso

AÑADIDO RECIENTEMENTE

Novedades
Repositorio
Cómo publicar
Recursos
FAQs

Listar por autor "Alonso Tuero, Saúl"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-15 de 15

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Bio-production of lactobionic acid: Current status, applications and future prospects 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2013)
    • Cider Apple native microbiota characterization by PCR-DGGE 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Mayo Pérez, Baltasar; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2015)
    • Efficient lactobionic acid production from whey by Pseudomonas taetrolens under pH-shift conditions 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2011)
    • Feeding strategies for enhanced lactobionic acid production from whey by Pseudomonas taetrolens 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2013)
    • Flow cytometric characterization of bacterial abundance and physiological status in a nitrifying-denitrifying activated sludge system treating landfill leachate 

      Collado Alonso, SergioAutoridad Uniovi; Oulego Blanco, PaulaAutoridad Uniovi; Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2017)
    • Microbial production of specialty organic acids from renewable and waste materials 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2015)
    • A novel approach to monitor stress-induced physiological responses in immobilized microorganisms 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2015)
    • Obtención de ácidos orgánicos por fermentación de subproductos lácteos 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi (Universidad de Oviedo, 2013-02-15)
    • Physiological heterogeneity in Lactobacillus casei fermentations on residual yoghurt whey 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Herrero Vázquez, MónicaAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2014)
    • Physiological heterogeneity of Pseudomonas taetrolens during lactobionic acid production 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2012)
    • Residual yoghurt whey for lactic acid production 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Herrero Vázquez, MónicaAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2010)
    • Role of dissolved oxygen availability on lactobionic acid production from whey by Pseudomonas taetrolens 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2012)
    • Selection method of pH conditions to establish Pseudomonas taetrolens physiological states and lactobionic acid production 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2013)
    • Simultaneous production of lactobionic and gluconic acid in cheese whey/glucose co-fermentation by Pseudomonas taetrolens 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2015)
    • Tunable decoupled overproduction of lactobionic acid in Pseudomonas taetrolens through temperature-control strategies 

      Alonso Tuero, SaúlAutoridad Uniovi; Rendueles de la Vega, ManuelAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2017)
      Página principal Uniovi

      Biblioteca

      Contacto

      Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
      El contenido del Repositorio, a menos que se indique lo contrario, está protegido con una licencia Creative Commons: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
      Creative Commons Image