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    • Caseinomacropeptide behaviour in a whey protein fractionation process based on a-lactalbumin precipitation 

      Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi; Menéndez Suárez, VioletaAutoridad Uniovi; Riera Rodríguez, Francisco AmadorAutoridad Uniovi; Álvarez Fernández, RicardoAutoridad Uniovi (2011)
    • Cheese whey as a source of active peptides: Production, analysis, purification and animal and human trials 

      Riera Rodríguez, Francisco AmadorAutoridad Uniovi; Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi; Muro Urista, C. (2014)
    • Fraccionamiento y producción de proteínas y péptidos activos a partir de sueros lácteos y derivados 

      Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi (Universidad de Oviedo, 2012-11-30)
    • Fractionation of peptides by means of ultrafiltration and nanofiltration techniques 

      Riera Rodríguez, Francisco AmadorAutoridad Uniovi; Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi; Muro Urista, Claudia RosarioAutoridad Uniovi (2014)
    • Immunomodulatory activities of whey ß-lactoglobulin tryptic-digested fractions 

      Rodríguez Carrio, JavierAutoridad Uniovi; Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi; Riera Rodríguez, Francisco AmadorAutoridad Uniovi; Suárez Díaz, Ana MaríaAutoridad Uniovi (2014)
    • Influence of ionic strength on peptide membrane fractionation 

      Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi; Riera Rodríguez, Francisco AmadorAutoridad Uniovi (2013)
    • Membrane fractionation of a ß-lactoglobulin tryptic digest: Effect of the hydrolysate concentration 

      Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi; Riera Rodríguez, Francisco AmadorAutoridad Uniovi (2012)
    • Membrane fractionation of a ß-lactoglobulin tryptic digest: Effect of the membrane characteristics 

      Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi; Zhu, Yishen; Fitzgerald, Richard J.; Riera Rodríguez, Francisco AmadorAutoridad Uniovi (2014)
    • Membrane fractionation of a ß-lactoglobulin tryptic digest: Effect of the pH 

      Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi; Suárez González, Adrián; Zhu, Yishen; Fitzgerald, Richard J.; Riera Rodríguez, Francisco AmadorAutoridad Uniovi (2013)
    • Obtención de péptidos bioactivos a partir de proteínas lácteas 

      Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi; Menéndez Suárez, VioletaAutoridad Uniovi; Riera Rodríguez, Francisco AmadorAutoridad Uniovi; Álvarez, Ricardo (2010)
    • ß-Lactoglobulin tryptic digestion: A model approach for peptide release 

      Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi; Riera Rodríguez, Francisco AmadorAutoridad Uniovi (2013)
    • α-Lactalbumin solubilisation from a precipitated whey protein concentrates fraction: pH and calcium concentration effects 

      Fernández Martínez, AyoaAutoridad Uniovi; Menéndez Suárez, VioletaAutoridad Uniovi; Riera Rodríguez, Francisco AmadorAutoridad Uniovi (Blackwell Publishing Ltd, 2012)
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