RUO Principal

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

Listar por autor 
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo RUOComunidades y ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnPerfil de autor

Mi cuenta

AccederRegistro

Estadísticas

Ver Estadísticas de uso

AÑADIDO RECIENTEMENTE

Novedades
Repositorio
Cómo publicar
Recursos
FAQs

Listar por autor "Sierra Sánchez, Verónica"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-19 de 19

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Analysis of constant tissue remodeling in Syrian hamster Harderian gland: Intra-tubular and inter-tubular syncytial masses 

      Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi; García Macia, MarinaAutoridad Uniovi; Caballero García, BeatrizAutoridad Uniovi; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Rodríguez Colunga, María JosefaAutoridad Uniovi; Reiter, Russel J.; Vega Naredo, IgnacioAutoridad Uniovi (2013)
    • Antioxidant responses to variations of oxygen by the Harderian gland of different species of the superspecies Spalax ehrenbergi 

      Soria Valles, ClaraAutoridad Uniovi; Caballero García, BeatrizAutoridad Uniovi; Vega Naredo, IgnacioAutoridad Uniovi; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Huidobro Fernández, CovadongaAutoridad Uniovi; Gonzalo Calvo, David deAutoridad Uniovi; Tolivia Cadrecha, Delio RubénAutoridad Uniovi; Rodríguez Colunga, María JosefaAutoridad Uniovi; Joel, Alma; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi; Avivi, Aaron (2010)
    • Autophagy during beef aging 

      García Macia, MarinaAutoridad Uniovi; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Palanca Cuñado, Ana; Vega Naredo, IgnacioAutoridad Uniovi; Gonzalo Calvo, David deAutoridad Uniovi; Rodríguez González, Susana MaríaAutoridad Uniovi; Oliván García, María del Carmen; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi (2014)
    • Autophagy upregulation and loss of NF-κB in oxidative stress-related immunodeficient SAMP8 mice 

      Caballero García, BeatrizAutoridad Uniovi; Vega Naredo, IgnacioAutoridad Uniovi; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Gonzalo Calvo, David deAutoridad Uniovi; Medrano-Campillo, Pablo; Guerrero, Juan M.; Tolivia Fernández, Delio RubénAutoridad Uniovi; Rodríguez Colunga, María JosefaAutoridad Uniovi; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi (2009)
    • Biomarcadores de calidad en la carne de vacuno y porcino relacionados con situaciones de estrés 

      Díaz Martínez, Fernando (2019-06-06)
    • Eating quality of beef from biotypes included in the PGI "Ternera Asturiana" showing distinct physicochemical characteristics and tenderization pattern 

      Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Guerrero Asorey, Luis; Fernández Suárez, Verónica; Martínez Martínez, Antonio; Castro Alonso, Pedro Ángel; Osoro Otaduy, Koldo; Rodríguez Colunga, María JosefaAutoridad Uniovi; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi; Oliván García, María del Carmen (2010)
    • Effect of animal mixing as a stressor on biomarkers of autophagy and oxidative stress during pig muscle maturation 

      Rubio González, AdriánAutoridad Uniovi; Potes Ochoa, YaizaAutoridad Uniovi; Illán-Rodríguez, D.; Vega Naredo, IgnacioAutoridad Uniovi; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Caballero García, BeatrizAutoridad Uniovi; Fàbrega, E.; Velarde, A.; Dalmau Bueno, Albert; Oliván García, María del Carmen; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi (2015)
    • Evolución post-mortem de parámetros indicativos de calidad en carne de vacuno: efecto de la raza y el gen de la hipertrofia muscular 

      Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi (2010)
    • Favorable effects of a prolonged treatment with melatonin on the level of oxidative damage and neurodegeneration in senescence-accelerated mice 

      Caballero García, BeatrizAutoridad Uniovi; Vega Naredo, IgnacioAutoridad Uniovi; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Huidobro Fernández, CovadongaAutoridad Uniovi; Soria Valles, ClaraAutoridad Uniovi; Gonzalo Calvo, David deAutoridad Uniovi; Tolivia Fernández, Delio RubénAutoridad Uniovi; Gutiérrez Cuesta, Javier; Pallàs Lliberia, Mercè; Camins Espuny, Antoni; Rodríguez Colunga, María JosefaAutoridad Uniovi; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi (2008)
    • Identificación de biomarcadores en el músculo post-mortem asociados a defectos de calidad en la carne de vacuno 

      González Blanco, Laura (2024-12-12)
    • Identification of biomarkers of meat tenderisation and its use for early classification of Asturian beef into fast and late tenderising meat 

      Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Fernández Suárez, Verónica; Castro Alonso, Pedro Ángel; Osoro Otaduy, Koldo; Vega Naredo, IgnacioAutoridad Uniovi; García Macia, MarinaAutoridad Uniovi; Rodríguez Colunga, María JosefaAutoridad Uniovi; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi; Oliván García, María del Carmen (2012)
    • Impact of extraction method on the detection of quality biomarkers in normal vs. Dfd meat 

      González Blanco, Laura; Diñeiro García, YolandaAutoridad Uniovi; Díaz Luis, Andrea; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi; Oliván, M.; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi (2021)
    • Melatonin alters cell death processes in response to age-related oxidative stress in the brain of senescence-accelerated mice 

      Caballero García, BeatrizAutoridad Uniovi; Vega Naredo, IgnacioAutoridad Uniovi; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Huidobro Fernández, CovadongaAutoridad Uniovi; Soria Valles, ClaraAutoridad Uniovi; Gonzalo Calvo, David deAutoridad Uniovi; Tolivia Fernández, Delio RubénAutoridad Uniovi; Pallàs Lliberia, Mercè; Camins Espuny, Antoni; Rodríguez Colunga, María JosefaAutoridad Uniovi; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi (Blackwell Publishing Ltd, 2009)
    • Melatonin modulates autophagy through a redox-mediated action in female Syrian hamster Harderian gland controlling cell types and gland activity 

      Vega Naredo, IgnacioAutoridad Uniovi; Caballero García, BeatrizAutoridad Uniovi; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; García Macia, MarinaAutoridad Uniovi; Gonzalo Calvo, David deAutoridad Uniovi; Oliveira, P. J.; Rodríguez Colunga, María JosefaAutoridad Uniovi; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi (2011)
    • Pig cognitive bias affects the conversion of muscle into meat by antioxidant and autophagy mechanisms 

      Potes Ochoa, YaizaAutoridad Uniovi; Oliván García, María del Carmen; Rubio González, AdriánAutoridad Uniovi; Luxan Delgado, Beatriz deAutoridad Uniovi; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi (2017)
    • Prediction of the fatty acid composition of beef by near infrared transmittance spectroscopy 

      Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Aldai, Noelia; Castro Alonso, Pedro Ángel; Osoro Otaduy, Koldo; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi; Oliván García, María del Carmen (2008)
    • Sexual autophagic differences in the androgen-dependent flank organ of Syrian hamster 

      Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi; Tomás Zapico, CristinaAutoridad Uniovi; Martínez Fraga, Jorge; Vega Naredo, IgnacioAutoridad Uniovi; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Caballero García, BeatrizAutoridad Uniovi; Huidobro Fernández, CovadongaAutoridad Uniovi; Soria Valles, ClaraAutoridad Uniovi; Tolivia Cadrecha, Delio RubénAutoridad Uniovi; Rodríguez Colunga, María JosefaAutoridad Uniovi (2009)
    • Sexual dimorphism of autophagy in Syrian hamster Harderian gland culminates in a holocrine secretion in female glands 

      Vega Naredo, IgnacioAutoridad Uniovi; Caballero García, BeatrizAutoridad Uniovi; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Huidobro Fernández, CovadongaAutoridad Uniovi; Gonzalo Calvo, David deAutoridad Uniovi; García Macia, MarinaAutoridad Uniovi; Tolivia Fernández, Delio RubénAutoridad Uniovi; Rodríguez Colunga, María JosefaAutoridad Uniovi; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi (2009)
    • What functional proteomic and biochemical analysis tell us about animal stress in beef? 

      Díaz Martínez, Fernando; Díaz Luis, Andrea; Sierra Sánchez, VerónicaAutoridad Uniovi; Diñeiro García, YolandaAutoridad Uniovi; González, P.; García Torres, S.; Tejerina, D.; Romero Fernández, M. P.; Cabeza de Vaca, M.; Coto Montes, Ana MaríaAutoridad Uniovi; Oliván García, María Carmen (2020)
      Página principal Uniovi

      Biblioteca

      Contacto

      Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
      El contenido del Repositorio, a menos que se indique lo contrario, está protegido con una licencia Creative Commons: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
      Creative Commons Image