RUO Principal

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

Listar por autor 
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo RUOComunidades y ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnPerfil de autor

Mi cuenta

AccederRegistro

Estadísticas

Ver Estadísticas de uso

AÑADIDO RECIENTEMENTE

Novedades
Repositorio
Cómo publicar
Recursos
FAQs

Listar por autor "González, Sonia"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-14 de 14

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Affinity of aptamers binding 33-mer gliadin peptide and gluten proteins: Influence of immobilization and labeling tags 

      Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; López López, Laura; Miranda Castro, RebecaAutoridad Uniovi; Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi (Elsevier, 2015)
    • Amperometric Quantification of Gluten in Food Samples Using an ELISA Competitive Assay and Flow Injection Analysis 

      Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Tuñón Blanco, PaulinoAutoridad Uniovi (2011)
    • Aptamer Binding to Celiac Disease-Triggering Hydrophobic Proteins: A Sensitive Gluten Detection Approach 

      Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi (2014)
    • Aptamer-Based Analysis: A Promising Alternative for Food Safety Control 

      Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi (MDPI, 2013)
    • Electrochemical Competitive aptamagnetic assay for gliadin 

      Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi (2013-10)
    • Electrochemical detection of gliadin using magnetic beads 

      Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Tuñón Blanco, PaulinoAutoridad Uniovi; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi (2012-06)
    • Enlace químico en 2º de Bachillerato. Afrontando errores de concepto 

      Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi (2017-06-05)
    • Event Specific Genosensors For Maize MON810: A Comparison of Strategies using Disposable Screen-printed and 3D Nanostructured Au Electrodes 

      Freitas, M.; Barroso, María Fátima de Sá; Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Oliveira, Maria Beatriz Prior Pinto; Delerue Matos, Cristina; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi (2013-05)
    • Flow injection electrochemical detection of gliadin in food samples using a competitive ELISA immunoassay 

      Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Tuñón Blanco, PaulinoAutoridad Uniovi (2010)
    • Selección de aptámeros contra proteínas alergénicas del gluten y su aplicación en ensayos electroquímicos 

      Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi (2015-05-08)
    • Sensitive Gluten Determination in Gluten Free Foods by an Electrochemical Aptamer-based Assay 

      Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi (Springer, 2015)
    • Specific aptamers against gluten and associated method for detecting gluten 

      Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi (2014-01-07)
    • Towards rapid and inexpensive detection of GMO specific events: Electrochemical genosensors on disposable Au electrodes 

      Freitas, M.; Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; Barroso, María Fátima de Sá; Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Oliveira, Maria Beatriz Prior Pinto; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi; Delerue Matos, Cristina (2013-03)
    • Ultrasensitive electrochemical aptassay for detection of gluten in food: improvin celiac patients' safety 

      Amaya González, SoniaAutoridad Uniovi; Santos Álvarez, Noemí de losAutoridad Uniovi; Miranda Ordieres, Arturo JoséAutoridad Uniovi; Lobo Castañón, María JesúsAutoridad Uniovi (2014-06)
      Página principal Uniovi

      Biblioteca

      Contacto

      Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
      El contenido del Repositorio, a menos que se indique lo contrario, está protegido con una licencia Creative Commons: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
      Creative Commons Image