RUO Principal

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

Listar por autor 
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo RUOComunidades y ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnPerfil de autor

Mi cuenta

AccederRegistro

Estadísticas

Ver Estadísticas de uso

AÑADIDO RECIENTEMENTE

Novedades
Repositorio
Cómo publicar
Recursos
FAQs

Listar por autor "Laca Pérez, Adriana"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-20 de 121

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • A standard analytical approach and establishing criteria for microplastic concentrations in wastewater, drinking water and tap water 

      Sol Sánchez, DanielAutoridad Uniovi; Solís Balbín, Carmen; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2023)
    • Alcoholic beverage from the egg yolk aqueous fraction 

      Artime, Ainhoa; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2016)
    • Análisis de Ciclo de Vida y Huella de Carbono de una quesería tradicional asturiana 

      Canellada Barbón, Fernando (2017-06-16)
    • Análisis de la liberación de microplásticos durante el proceso de lavado de recipientes empleados para almacenar alimentos 

      Crisóstomo Miranda, Jacinto José (2021-07-16)
    • Análisis y modelización de sistemas con celulas inmovilizadas 

      Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi (1999-10-22)
    • Antilisterial activity of carrots: Effect of temperature and properties of different carrot fractions 

      Noriega Fernández, EstefaníaAutoridad Uniovi; Newman, Jeanette; Saggers, Elisabeth; Robertson, James; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi; Brocklehurst, Tim F. (2010)
    • Approach to a fungal treatment of a biologically treated landfill leachate 

      Díaz González, Ana IsabelAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2022)
    • Approaches for Microbiological Characterization of a Landfill Leachate Treatment 

      Sancha Antuña, Melania; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; González, José Manuel; Mayo Pérez, Baltasar; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2014)
    • Approaching the environmental problem of microplastics: Importance of WWTP treatments 

      Sol Sánchez, DanielAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2020)
    • Assessment of the environmental impacts associated with vineyards and winemaking. A case study in mountain areas 

      Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Gancedo Alonso, Samuel; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2020)
    • Biodegradation of olive mill effluent by white-rot fungi 

      Díaz González, Ana IsabelAutoridad Uniovi; Ibáñez, M.; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2021)
    • Bioremediation as a promising strategy for microplastics removal in wastewater treatment plants 

      Masiá Lillo, PaulaAutoridad Uniovi; Sol Sánchez, DanielAutoridad Uniovi; Ardura Gutiérrez, AlbaAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Borrell Pichs, Yaisel JuanAutoridad Uniovi; Dopico Rodríguez, Eduardo VicenteAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Machado Schiaffino, GonzaloAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi; García Vázquez, EvaAutoridad Uniovi (2020)
    • Catalytic wet oxidation of thiocyanate with homogeneous copper(II) sulphate catalyst 

      Collado Alonso, SergioAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2010)
    • Cocoa bean shell as promising feedstock for the production of poly(3-hydroxybutyrate) (phb) 

      Sánchez Suárez-Otero, MartaAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2023)
    • Cocoa bean shell hydrolysates to be used as a basis for formulating a new functional beverage 

      Sánchez, Marta; Penín, Eva; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2024)
    • Cocoa bean shell: a by-product with high potential for nutritional and biotechnological applications 

      Sánchez, Marta; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2023)
    • Cold atmospheric gas plasma disinfection of chicken meat and chicken skin contaminated with Listeria innocua 

      Noriega Fernández, EstefaníaAutoridad Uniovi; Shama, Gilbert; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi; Kong, Michael G. (2011)
    • Conditions and Mechanisms in Thiocyanate Biodegradation 

      González Combarros, RosanaAutoridad Uniovi; Collado Alonso, SergioAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2015)
    • Contribution of household dishwashing to microplastic pollution 

      Sol Sánchez, DanielAutoridad Uniovi; Menéndez Manjón, AndreaAutoridad Uniovi; Carrasco, S.; Crisóstomo Miranda, Jacinto; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2023)
    • Coupling effects of structure, oxygen availability and temperature on microbial growth in a pastry filling 

      Mateos, P.; Laca Pérez, AmandaAutoridad Uniovi; Laca Pérez, AdrianaAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, José MarioAutoridad Uniovi (2021)
      Página principal Uniovi

      Biblioteca

      Contacto

      Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
      El contenido del Repositorio, a menos que se indique lo contrario, está protegido con una licencia Creative Commons: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
      Creative Commons Image