RUO Principal

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

Listar por autor 
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo RUOComunidades y ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnPerfil de autor

Mi cuenta

AccederRegistro

Estadísticas

Ver Estadísticas de uso

AÑADIDO RECIENTEMENTE

Novedades
Repositorio
Cómo publicar
Recursos
FAQs

Listar por autor "Miguélez González, Elisa María"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-15 de 15

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Autoradiographic study of hyphal growth during aerial mycelium development in Streptomyces antibioticus 

      Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; García Suárez, María del MarAutoridad Uniovi; Hardisson Rumeu, CarlosAutoridad Uniovi; Manzanal Sierra, Manuel BenjamínAutoridad Uniovi (1994)
    • Bioavailability of Dietary Polyphenols and Gut Microbiota Metabolism: Antimicrobial Properties 

      Marín Fernández, LauraAutoridad Uniovi; Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Villar Granja, Claudio JesúsAutoridad Uniovi; Lombó Brugos, FelipeAutoridad Uniovi (2015)
    • Biofilms in the food industry: Health aspects and control methods 

      Galié, Serene; García Gutiérrez, CoralAutoridad Uniovi; Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Villar Granja, Claudio JesúsAutoridad Uniovi; Lombó Brugos, FelipeAutoridad Uniovi (2018)
    • Caracterización genética y fenotípica de cepas Oenococcus oeni aisladas de sidras asturianas 

      García Fernández, Belén (2013-07)
    • Changes in glycogen and trehalose content of Streptomyces brasiliensis hyphae during growth in liquid cultures under sporulating and non-sporulating conditions 

      Rueda, Begoña; Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Hardisson Rumeu, CarlosAutoridad Uniovi; Manzanal Sierra, Manuel BenjamínAutoridad Uniovi (2001)
    • Colon microbiota fermentation of dietary prebiotics towards short-chain fatty acids and their roles as anti-inflammatory and antitumour agents: A review 

      Fernández, Javier; Redondo Blanco, SaúlAutoridad Uniovi; Gutiérrez del Río Menéndez, IgnacioAutoridad Uniovi; Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Villar Granja, Claudio JesúsAutoridad Uniovi; Lombó Brugos, FelipeAutoridad Uniovi (2016)
    • Estudios sobre el crecimiento de la pared celular en streptomyces 

      Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi (1988)
    • Growth and morphogenesis in Streptomyces 

      Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Martín Martín, María Cruz; Manzanal Sierra, Manuel BenjamínAutoridad Uniovi; Hardisson Rumeu, CarlosAutoridad Uniovi (1992)
    • Healthy effects of prebiotics and their metabolites against intestinal diseases and colorectal cancer 

      Fernández Fernández, Javier; Redondo Blanco, SaúlAutoridad Uniovi; Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Villar Granja, Claudio JesúsAutoridad Uniovi; Clemente, Alfonso; Lombó Brugos, FelipeAutoridad Uniovi (2015)
    • Hyphal death during colony development in Streptomyces antibioticus: Morphological evidence for the existence of a process of cell deletion in a multicellular prokaryote 

      Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Hardisson Rumeu, CarlosAutoridad Uniovi; Manzanal Sierra, Manuel BenjamínAutoridad Uniovi (1999)
    • Incorporation and fate of N-acetyl-D-glucosamine during hyphal growth in Streptomyces 

      Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Hardisson Rumeu, CarlosAutoridad Uniovi; Manzanal Sierra, Manuel BenjamínAutoridad Uniovi (1993)
    • Mycelial differentiation and spore formation by Streptomyces brasiliensis in submerged culture 

      Rueda, Begoña; Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Hardisson Rumeu, CarlosAutoridad Uniovi; Manzanal Sierra, Manuel BenjamínAutoridad Uniovi (2001)
    • Nucleoid partitioning and the later stages of sporulation septum synthesis are closely associated events in the sporulating hyphae of Streptomyces carpinensis 

      Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Rueda, Begoña; Hardisson Rumeu, CarlosAutoridad Uniovi; Manzanal Sierra, Manuel BenjamínAutoridad Uniovi (1998)
    • Plant Phytochemicals in Food Preservation: Antifungal Bioactivity: A Review 

      Redondo Blanco, SaúlAutoridad Uniovi; Fernández Fernández, Javier; López Ibáñez, SaraAutoridad Uniovi; Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Villar Granja, Claudio JesúsAutoridad Uniovi; Lombó Brugos, FelipeAutoridad Uniovi (2020)
    • Terpenoids and polyphenols as natural antioxidant agents in food preservation 

      Gutiérrez del Río Menéndez, IgnacioAutoridad Uniovi; López Ibáñez, SaraAutoridad Uniovi; Magadán Corpas, PatriciaAutoridad Uniovi; Fernández Calleja, LuisAutoridad Uniovi; Pérez Valero, ÁlvaroAutoridad Uniovi; Tuñón Granda, MateoAutoridad Uniovi; Miguélez González, Elisa MaríaAutoridad Uniovi; Villar Granja, Claudio JesúsAutoridad Uniovi; Lombó Brugos, FelipeAutoridad Uniovi (2021)
      Página principal Uniovi

      Biblioteca

      Contacto

      Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
      El contenido del Repositorio, a menos que se indique lo contrario, está protegido con una licencia Creative Commons: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
      Creative Commons Image