RUO Home

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

View Item 
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RUOCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

RECENTLY ADDED

Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs

Plant Phytochemicals in Food Preservation: Antifungal Bioactivity: A Review

Author:
Redondo Blanco, SaúlUniovi authority; Fernández Fernández, Javier; López Ibáñez, SaraUniovi authority; Miguélez González, Elisa MaríaUniovi authority; Villar Granja, Claudio JesúsUniovi authority; Lombó Brugos, FelipeUniovi authority
Publication date:
2020
Publisher version:
http://dx.doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-19-163
Citación:
Journal of Food Protection, 83(1), p. 163–171 (2020); doi:10.4315/0362-028X.JFP-19-163
URI:
http://hdl.handle.net/10651/54230
ISSN:
0362-028X; 1944-9097
DOI:
10.4315/0362-028X.JFP-19-163
Patrocinado por:

We thank Ministerio de Economía y Competitividad (grant MINECO-18-AGL2017-88095-R), Programa de Ayudas a Grupos de Investigación del Principado de Asturias (IDI/2018/000120), and the research project NOMORFILM, funded by the EU H2020 Program under contract agreement 634588, for financial support.

Collections
  • Artículos [37543]
  • Biología Funcional [801]
  • Investigaciones y Documentos OpenAIRE [8370]
Files in this item
Thumbnail
untranslated
versión final del artículo (292.3Kb)
Métricas
Compartir
Exportar a Mendeley
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
Página principal Uniovi

Biblioteca

Contacto

Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
The content of the Repository, unless otherwise specified, is protected with a Creative Commons license: Attribution-Non Commercial-No Derivatives 4.0 Internacional
Creative Commons Image