RUO Principal

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

Listar por autor 
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
  •   RUO Principal
  • Listar por autor
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo RUOComunidades y ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnPerfil de autor

Mi cuenta

AccederRegistro

Estadísticas

Ver Estadísticas de uso

AÑADIDO RECIENTEMENTE

Novedades
Repositorio
Cómo publicar
Recursos
FAQs

Listar por autor "Lasheras Mayo, María Cristina"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-20 de 40

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Adherence to Mediterranean diet and the risk of differentiated thyroid cancer in a European cohort: the EPIC study 

      Llaha, F.; Cayssials, V.; Farràs, M.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2022)
    • Adherence to the mediterranean diet and lymphoma risk in the european prospective investigation into cancer and nutrition 

      Solans, M.; Benavente, Y.; Sáez, M.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2019)
    • Association between classes and subclasses of polyphenol intake and 5-year body weight changes in the epic-panacea study 

      Castañeda, J.; Gil Lespinard, M.; Almanza Aguilera, E.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2023)
    • Association of plasma Vitamin D metabolites with incident type 2 diabetes: EPIC-InterAct case-cohort study 

      Zheng, J. S.; Imamura, F.; Sharp, S. J.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2019)
    • Breakfast size and prevalence of metabolic syndrome in the european prospective investigation into cancer and nutrition (epic) Spanish cohort 

      Luján Barroso, L.; Iglesias, L.; Zamora Ros, R.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2023)
    • Circadian clock gene variants and their link with chronotype, chrononutrition, sleeping patterns and obesity in the European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) study 

      Molina Montes, E.; Rodríguez Barranco, M.; Ching López, A.; Artacho, R.; Huerta, J. M.; Amiano, P.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2022)
    • Circulating copper and zinc levels and risk of hepatobiliary cancers in Europeans 

      Stepien, Magdalena; Hughes, David J.; Hybsier, Sandra; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2017)
    • Circulating Vitamin D in relation to cancer incidence and survival of the head and neck and oesophagus in the EPIC cohort 

      Fanidi, Anouar; Muller, David C.; Midttun, O.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2016)
    • Citrus intake and risk of skin cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort (EPIC) 

      Mahamat-Saleh, Y.; Cervenka, I.; Al-Rahmoun, M.; Mancini, F. R.; Severi, G.; Ghiasvand, R.; Veierod, M. B.; Caini, S.; Palli, D.; Botteri, E.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2020)
    • Coffee and tea drinking in relation to the risk of differentiated thyroid carcinoma: results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study 

      Zamora Ros, Raúl; Alghamdi, M. A.; Cayssials, V.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2018)
    • Consumption of Fish and Long-chain n-3 Polyunsaturated Fatty Acids Is Associated With Reduced Risk of Colorectal Cancer in a Large European Cohort 

      Aglago, E. K.; Huybrechts, I.; Murphy, N.; Casagrande, C.; Nicolas, G.; Pischon, T.; Fedirko, V.; Severi, G.; Boutron Ruault, M. C.; Fournier, A.; Katzke, V.; Kühn, T.; Olsen, A.; Tjønneland, A.; Dahm, C. C.; Overvad, K.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2020)
    • Consumption of nuts and seeds and pancreatic ductal adenocarcinoma risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition 

      Obón Santacana, M.; Luján Barroso, L.; Freisling, H.; Naudin, S.; Boutron Ruault, M. C.; Mancini, F. R.; Rebours, V.; Kühn, T.; Katzke, V.; Boeing, H.; Tjønneland, A.; Olsen, A.; Overvad, K.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi; Rodríguez Barranco, M.; Amiano, P.; Santiuste, C.; Ardanaz, E.; Khaw, K. T.; Wareham, N. J. (2019)
    • Dietary Intake of 91 Individual Polyphenols and 5-Year Body Weight Change in the EPIC-PANACEA Cohort 

      Gil Lespinard, M.; Castañeda, J.; Almanza Aguilera, E.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2022)
    • Dietary intake of polyphenols and major food sources in an institutionalised elderly population 

      González Solares, SoniaAutoridad Uniovi; Fernández, M.; Cuervo Coque, AdrianaAutoridad Uniovi; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2013)
    • Dietary intake of total polyphenol and polyphenol classes and the risk of colorectal cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort 

      Zamora Ros, Raúl; Cayssials, V.; Jenab, M.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2018)
    • Differences in overall mortality in the elderly may be explained by diet 

      González Solares, SoniaAutoridad Uniovi; Huerta Castaño, José MaríaAutoridad Uniovi; Fernández Fernández, SerafinaAutoridad Uniovi; Menéndez Patterson, María de los ÁngelesAutoridad Uniovi; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2008)
    • Estado antioxidante y supervivencia en ancianos del Principado de Asturias: relación con la dieta 

      Huerta Castaño, José MaríaAutoridad Uniovi (2006-10-17)
    • Factores dietéticos implicados en la regulación de los niveles sanguíneos de homocisteína : relación con la supervivencia en ancianos institucionalizados 

      González Solares, SoniaAutoridad Uniovi (2006-10-18)
    • Food habits and anthropometric measurements in a group of independent and institutionalized elderly people in Spain 

      Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi; González González, CelestinoAutoridad Uniovi; Menéndez Patterson, María de los ÁngelesAutoridad Uniovi; Fernández Fernández, SerafinaAutoridad Uniovi (1998)
    • Fried-food consumption does not increase the risk of stroke in the Spanish cohort of the European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) study 

      Rey García, J.; Guallar Castillón, P.; Donat Vargas, C.; Moreno Iribas, C.; Barricarte, A.; Rodríguez Barranco, M.; Colorado Yohar, S.; Huerta, J. M.; Chirlaque, M. D.; Lasheras Mayo, María CristinaAutoridad Uniovi (2020)
      Página principal Uniovi

      Biblioteca

      Contacto

      Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
      El contenido del Repositorio, a menos que se indique lo contrario, está protegido con una licencia Creative Commons: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
      Creative Commons Image