RUO Home

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

View Item 
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RUOCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

RECENTLY ADDED

Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs

Phenolic profiles, antioxidant activity and in vitro antiviral properties of apple pomace

Author:
Suárez Valles, Belén; Álvarez Rodríguez, Ángel LuisUniovi authority; Diñeiro García, YolandaUniovi authority; Barrio Alonso, Gloria del; Picinelli Lobo, Anna María; Parra Fernández, José FranciscoUniovi authority
Publication date:
2010
Publisher version:
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.09.073
Citación:
Food Chemistry, 120(1), p. 339-342 (2010); doi:10.1016/j.foodchem.2009.09.073
Descripción física:
p. 339-342
URI:
http://hdl.handle.net/10651/9513
ISSN:
0308-8146
Identificador local:

20100064

DOI:
10.1016/j.foodchem.2009.09.073
Collections
  • Artículos [37532]
Files in this item
Métricas
Compartir
Exportar a Mendeley
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
Página principal Uniovi

Biblioteca

Contacto

Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
The content of the Repository, unless otherwise specified, is protected with a Creative Commons license: Attribution-Non Commercial-No Derivatives 4.0 Internacional
Creative Commons Image