RUO Home

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

View Item 
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RUOCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

RECENTLY ADDED

Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs

A novel real-time polymerase chain reaction-based method for the detection and quantification of lactose-fermenting Enterobacteriaceae in the dairy and other food industries

Author:
Martín Martín, María Cruz; Martínez Álvarez, NoeliaUniovi authority; Río, Beatriz del; Ladero Losada, Víctor Manuel; Fernández García, María BelénUniovi authority; Álvarez González, Miguel Ángel
Publication date:
2010
Editorial:

Elsevier

Publisher version:
http://dx.doi.org/10.3168/jds.2009-2481
Citación:
Journal of Dairy Science, 93(3), p. 860-867 (2010); doi:10.3168/jds.2009-2481
Descripción física:
p. 860-867
URI:
http://hdl.handle.net/10651/41307
ISSN:
0022-0302
DOI:
10.3168/jds.2009-2481
Patrocinado por:

This research was also supported by project IE05-125 from the Fundación para el Fomento en Asturias de la Investigación Científica Aplicada y la Tecnología (FICYT; Asturias, Spain).

Collections
  • Artículos [37532]
Files in this item
Métricas
Compartir
Exportar a Mendeley
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
Página principal Uniovi

Biblioteca

Contacto

Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
The content of the Repository, unless otherwise specified, is protected with a Creative Commons license: Attribution-Non Commercial-No Derivatives 4.0 Internacional
Creative Commons Image