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Sero- and genotyping of Salmonella in slaughter pigs, from farm to cutting plant, with a focus on the slaughter process

Author:
Arguello, H.; Carvajal, Ana; Naharro, Germán; Arcos, Mario; Rodicio Rodicio, María del RosarioUniovi authority; Martín Martín, María Cruz; Rubio, Pedro
Publication date:
2013
Editorial:

Elsevier B.V.

Publisher version:
http://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2012.11.013
Citación:
International Journal of Food Microbiology, 161(1), p. 44-52 (2013); doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2012.11.013
Descripción física:
p. 44-52
URI:
http://hdl.handle.net/10651/41960
ISSN:
0168-1605
DOI:
10.1016/j.ijfoodmicro.2012.11.013
Patrocinado por:

This work was funded by the Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, the Ministerio de Ciencia y Tecnología project no. GL2002-04161-C02-01 and the Junta de Castilla y León project no. C.O. C137.s. Héctor Argüello was supported by a grant from Consejería de Educación of the Junta de Castilla y León and the European Social Fund.

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