RUO Home

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

View Item 
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RUOCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

RECENTLY ADDED

Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs

Recovery of residual whey components of a cheese processing industry using membrane [Recuperación de los componentes del lactosuero residual de una industria elaboradora de queso utilizando membranas]

Author:
Muro Urista, Claudia RosarioUniovi authority; Díaz Nava, María del Carmen; García Gaitán, Beatriz; Zavala Arce, Rosa Elvira; Ortega Aguilar, Rosa Elena; Álvarez Fernández, RicardoUniovi authority; Riera Rodríguez, Francisco AmadorUniovi authority
Publication date:
2010
Citación:
Afinidad, 67(547), p. 212-220 (2010)
Descripción física:
p. 212-220
URI:
http://hdl.handle.net/10651/35786
ISSN:
0001-9704
Collections
  • Artículos [37543]
Files in this item
Compartir
Exportar a Mendeley
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
Página principal Uniovi

Biblioteca

Contacto

Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
The content of the Repository, unless otherwise specified, is protected with a Creative Commons license: Attribution-Non Commercial-No Derivatives 4.0 Internacional
Creative Commons Image