RUO Home

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

View Item 
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RUOCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

RECENTLY ADDED

Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs

Enzymatic Baeyer-Villiger oxidation of Benzo-Fused ketones: Formation of regiocomplementary lactones

Author:
Rioz Martínez, AnaUniovi authority; Gonzalo Calvo, Gonzalo deUniovi authority; Torres Pazmiño, Daniel Esteban; Fraaije, Marco W.; Gotor Santamaría, Vicente MiguelUniovi authority
Publication date:
2009
Publisher version:
http://dx.doi.org/10.1002/ejoc.200900084
Citación:
European Journal of Organic Chemistry, 15, p. 2526-2532 (2009); doi:10.1002/ejoc.200900084
Descripción física:
p. 2526-2532
URI:
http://hdl.handle.net/10651/7658
ISSN:
1434-193X
Identificador local:

20090608

DOI:
10.1002/ejoc.200900084
Collections
  • Artículos [37543]
Files in this item
Métricas
Compartir
Exportar a Mendeley
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
Página principal Uniovi

Biblioteca

Contacto

Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
The content of the Repository, unless otherwise specified, is protected with a Creative Commons license: Attribution-Non Commercial-No Derivatives 4.0 Internacional
Creative Commons Image