Dynamics of gut microbiota and short-chain fatty acids during a cycling grand tour are related to exercise performance and modulated by dietary intake
Autor(es) y otros:
Fernández Sanjurjo, Manuel; Fernández Fernández, Javier
; Martínez Camblor, Pablo
; Rodríguez Alonso, Manuel; Ortolano Ríos, R.; Pinto Hernández, Paola
; Castilla Silgado, Juan
; Coto Vilcapoma, María Almudena
; Ruiz, L.; Villar Granja, Claudio Jesús
; Tomás Zapico, C.; Margolles, A.; Fernández García, Benjamín
; Iglesias Gutiérrez, Eduardo
; Lombó Brugos, Felipe
![Autoridad Uniovi Autoridad Uniovi](/dspace/themes/Mirage2/images/autoridades/autoridad.png)
![Autoridad Uniovi Autoridad Uniovi](/dspace/themes/Mirage2/images/autoridades/autoridad.png)
![Autoridad Uniovi Autoridad Uniovi](/dspace/themes/Mirage2/images/autoridades/autoridad.png)
![Autoridad Uniovi Autoridad Uniovi](/dspace/themes/Mirage2/images/autoridades/autoridad.png)
![Autoridad Uniovi Autoridad Uniovi](/dspace/themes/Mirage2/images/autoridades/autoridad.png)
![Autoridad Uniovi Autoridad Uniovi](/dspace/themes/Mirage2/images/autoridades/autoridad.png)
![Autoridad Uniovi Autoridad Uniovi](/dspace/themes/Mirage2/images/autoridades/autoridad.png)
![Autoridad Uniovi Autoridad Uniovi](/dspace/themes/Mirage2/images/autoridades/autoridad.png)
![Autoridad Uniovi Autoridad Uniovi](/dspace/themes/Mirage2/images/autoridades/autoridad.png)
Fecha de publicación:
2024
Versión del editor:
Citación:
Nutrients, 16(5), (2024); doi:10.3390/nu16050661
ISSN:
DOI:
Colecciones
- Artículos [35248]