RUO Home

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

View Item 
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RUOCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

RECENTLY ADDED

Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs

Consumo excesivo de sal e hipertensión arterial: implicaciones para la salud pública

Other title:

Excessive consumption of salt and hypertension: implications for public health

Author:
Argüelles Luis, JuanUniovi authority; Núñez Martínez, PaulaUniovi authority; Perillán Méndez, María del CarmenUniovi authority
Publication date:
2018
Publisher version:
http://dx.doi.org/10.22201/fesi.20071523e.2018.1.466
Citación:
Revista Mexicana de Trastornos Alimentarios, 9(1), p. 119-128 (2018); doi:10.22201/fesi.20071523e.2018.1.466
Descripción física:
p. 119-128
URI:
http://hdl.handle.net/10651/63642
ISSN:
2007-1523
DOI:
10.22201/fesi.20071523e.2018.1.466
Collections
  • Artículos [37532]
  • Biología Funcional [801]
Files in this item
Thumbnail
untranslated
Versión de la editorial (144.4Kb)
Métricas
Compartir
Exportar a Mendeley
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
Página principal Uniovi

Biblioteca

Contacto

Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
The content of the Repository, unless otherwise specified, is protected with a Creative Commons license: Attribution-Non Commercial-No Derivatives 4.0 Internacional
Creative Commons Image