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Resveratrol loaded Pickering emulsions stabilized by OSA modified rice starch granules

dc.contributor.authorMatos González, María 
dc.contributor.authorMarefati, A.
dc.contributor.authorBarrero, P.
dc.contributor.authorRayner, M.
dc.contributor.authorGutiérrez Cervelló, Gemma 
dc.date.accessioned2021-06-01T09:42:26Z
dc.date.available2021-06-01T09:42:26Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationFood Research International, 139 (2020); doi:10.1016/j.foodres.2020.109837
dc.identifier.issn0963-9969
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10651/58763
dc.description.sponsorshipThe Consejería de Economía y Empleo del Principado de Asturias (Plan de Ciencia, Tecnología e Innovación, 2013-2017, Spain) through the Grant Ref. IDI/2018/000185.
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofFood Research International
dc.rights© Elsevier Ltd.
dc.rightsCC Reconocimiento - No Comercial - Sin Obra Derivada 4.0 Internacional
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScopus
dc.source.urihttps://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85095848125&doi=10.1016%2fj.foodres.2020.109837&partnerID=40&md5=c628034b71ea5d621240ac54e7bf34b1
dc.titleResveratrol loaded Pickering emulsions stabilized by OSA modified rice starch granules
dc.typejournal article
dc.identifier.doi10.1016/j.foodres.2020.109837
dc.relation.projectIDIDI/2018/000185
dc.relation.publisherversionhttp://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109837
dc.rights.accessRightsopen access
dc.type.hasVersionVoR


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