RUO Home

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

View Item 
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RUOCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

RECENTLY ADDED

Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs

New players in the relationship between diet and microbiota: the role of macromolecular antioxidant polyphenols

Author:
Gutiérrez Díaz, Isabel; Salazar Garzo, Nuria; Pérez Jiménez, Jara; González de los Reyes-Gavilán, Clara; Gueimonde Fernández, Miguel; González Rodríguez, SoniaUniovi authority
Publication date:
2020
Publisher version:
http://dx.doi.org/10.1007/s00394-020-02339-5
Citación:
European Journal of Nutrition (2020); doi:10.1007/s00394-020-02339-5
URI:
http://hdl.handle.net/10651/57463
ISSN:
1436-6207
DOI:
10.1007/s00394-020-02339-5
Patrocinado por:

Plan Estatal de I + D + I [AGL2017-83653-R, RTI2018-098288B-I00]; Biopolis SL (Valencia, Spain); CAUCE Foundation (Oviedo, Spain); Alimerka Foundation (Llanera, Spain); Fundacion para la Investigacion Biosanitaria de Asturias (FINBA)

Collections
  • Artículos [37543]
Files in this item
Métricas
Compartir
Exportar a Mendeley
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
Página principal Uniovi

Biblioteca

Contacto

Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
The content of the Repository, unless otherwise specified, is protected with a Creative Commons license: Attribution-Non Commercial-No Derivatives 4.0 Internacional
Creative Commons Image