Effect of holder pasteurisation on total concentrations and iron-binding profiles of holo -lactoferrin used as fortifier in donor human milk
Fecha de publicación:
2020
Versión del editor:
Citación:
International Dairy Journal, 100, p. 104564- (2020); doi:10.1016/j.idairyj.2019.104564
Descripción física:
p. 104564-
ISSN:
Patrocinado por:
This work was supported by “Fondo de Investigación en Salud ” from Instituto de Salud Carlos III in Spain (Project PI16/02084), cofinanced by FEDER programme of the European Union and the Spanish Government; “Fundacion para la Investigación Científica Aplicada y la Tecnología” (FICYT) from Principado de Asturias in Spain, through its “Plan de Ciencia, Tecnología e Innovación de Asturias (PCRI) cofinanced by EU (Project IDI2018/00166); and “Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico” from Brazil (CNPq, Process nº201668/2015-7).
Colecciones
- Artículos [36332]