Show simple item record

Desarrollo, y evaluación del impacto en la salud en voluntarios humanos, de un queso fresco elaborado con cultivos probióticos e ingredientes vegetales.

dc.contributor.authorCangas Morán, Ramón de
dc.contributor.authorHernández Monzón, Aldo
dc.contributor.authorLlavona Fernández, Andrés Francisco 
dc.contributor.authorLópez-Sela Meléndez de Arvás, Purificación 
dc.contributor.authorBrime Casanueva, Juan Ignacio 
dc.date.accessioned2018-02-28T10:41:03Z
dc.date.available2018-02-28T10:41:03Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationRevista Española de Nutrición Humana y Dietética, 21(Supl 1), p. 38-39 (2017)
dc.identifier.issn2173-1292
dc.identifier.urihttp://renhyd.org/index.php/renhyd/article/view/495/268
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10651/46135
dc.format.extentp. 38-39
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofRevista Española de Nutrición Humana y Dietética, 21
dc.rights© 2017 Ramón de Cangas Morán
dc.sourceScopus
dc.source.urihttps://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85033494910&partnerID=40&md5=44915da9bea369a0bee8c277b76adba1
dc.titleDesarrollo, y evaluación del impacto en la salud en voluntarios humanos, de un queso fresco elaborado con cultivos probióticos e ingredientes vegetales.
dc.title.alternativeDevelopment of a fresh cheese made with probiotic cultures and vegetable ingredients and evaluation of its impact on health in human volunteers.
dc.typejournal article


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record