RUO Home

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

View Item 
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RUOCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

RECENTLY ADDED

Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs

Practical application of DNA fingerprinting to trace beef

Author:
Vázquez Villa, José FernandoUniovi authority; Pérez Méndez, María TrinidadUniovi authority; Ureña, F.; Gudín, Elías; Albornoz Pons, Jesús Emilio deUniovi authority; Domínguez Sanjurjo, Ana MaríaUniovi authority
Publication date:
2004
Publisher version:
http://dx.doi.org/10.4315/0362-028X-67.5.972
Citación:
Journal of Food Protection, 67(5), p. 972-979 (2004)
Descripción física:
p. 972-979
URI:
http://hdl.handle.net/10651/41785
ISSN:
0362-028X
DOI:
10.4315/0362-028X-67.5.972
Patrocinado por:

This work was funded by grants 1FD 97-1836 from the Ministerio de Ciencia y Tecnología and CAL 00-051-C2 from the Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentación.

Collections
  • Artículos [37532]
Files in this item
Métricas
Compartir
Exportar a Mendeley
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
Página principal Uniovi

Biblioteca

Contacto

Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
The content of the Repository, unless otherwise specified, is protected with a Creative Commons license: Attribution-Non Commercial-No Derivatives 4.0 Internacional
Creative Commons Image