RUO Home

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

View Item 
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RUOCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

RECENTLY ADDED

Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs

Chili pepper as a body weight-loss food

Author:
Varghese, S.; Kubatka, P.; Rodrigo Sáez, Luis RicardoUniovi authority; Gazdikova, K.; Caprnda, M.; Fedotova, J.; Zulli, A.; Kruzliak, P.; Büsselberg, D.
Publication date:
2016
Publisher version:
http://dx.doi.org/10.1080/09637486.2016.1258044
Citación:
International Journal of Food Sciences and Nutrition p. 1-10 (2016); doi:10.1080/09637486.2016.1258044
Descripción física:
p. 1-10
URI:
http://hdl.handle.net/10651/40798
ISSN:
0963-7486
DOI:
10.1080/09637486.2016.1258044
Collections
  • Artículos [37543]
Files in this item
Métricas
Compartir
Exportar a Mendeley
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
Página principal Uniovi

Biblioteca

Contacto

Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
The content of the Repository, unless otherwise specified, is protected with a Creative Commons license: Attribution-Non Commercial-No Derivatives 4.0 Internacional
Creative Commons Image