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Scientific evidence ab out the role of yogurt and other fermented milks in the healthy diet for the spanish population
dc.contributor.author | Moreno Aznar, Luis Alberto | |
dc.contributor.author | Cervera Ral, Pilar | |
dc.contributor.author | Díaz Martín, Juan José | |
dc.date.accessioned | 2014-04-04T08:14:32Z | |
dc.date.available | 2014-04-04T08:14:32Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Nutricion Hospitalaria, 28(6), p. 2039-2089 (2013); doi:10.3305/nh.2013.28.6.6856 | |
dc.identifier.issn | 0212-1611 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10651/25266 | |
dc.description.sponsorship | Financiado gracias a la contribución de Danone S.A. según las condiciones establecidas por el contrato de colaboración firmado con la FESNAD. | |
dc.description.statementofresponsibility | Moreno Aznar, L.A., Cervera Ral, P., Ortega Anta, R.M.A., Díaz Martín, J.J., Baladia, E., Basulto, J., Bel Serrat, S., Iglesia Altaba, I., López-Sobaler, A.M.A., Manera, M., Rodríguez, E.R., Santaliestra Pasías, A.M., Babio, N., Salas-Salvadó, J. | |
dc.format.extent | p. 2039-2089 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.relation.ispartof | Nutricion Hospitalaria | |
dc.rights | © Luis A. Moreno Aznar y cols | |
dc.source | WOS:000330752600038 | |
dc.title | Scientific evidence ab out the role of yogurt and other fermented milks in the healthy diet for the spanish population | |
dc.type | journal article | |
dc.identifier.local | 20141127 | |
dc.identifier.doi | 10.3305/nh.2013.28.6.6856 | |
dc.relation.publisherversion | http://dx.doi.org/10.3305/nh.2013.28.6.6856 |
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