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Scientific evidence ab out the role of yogurt and other fermented milks in the healthy diet for the spanish population

dc.contributor.authorMoreno Aznar, Luis Alberto
dc.contributor.authorCervera Ral, Pilar
dc.contributor.authorDíaz Martín, Juan José 
dc.date.accessioned2014-04-04T08:14:32Z
dc.date.available2014-04-04T08:14:32Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationNutricion Hospitalaria, 28(6), p. 2039-2089 (2013); doi:10.3305/nh.2013.28.6.6856
dc.identifier.issn0212-1611
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10651/25266
dc.description.sponsorshipFinanciado gracias a la contribución de Danone S.A. según las condiciones establecidas por el contrato de colaboración firmado con la FESNAD.
dc.description.statementofresponsibilityMoreno Aznar, L.A., Cervera Ral, P., Ortega Anta, R.M.A., Díaz Martín, J.J., Baladia, E., Basulto, J., Bel Serrat, S., Iglesia Altaba, I., López-Sobaler, A.M.A., Manera, M., Rodríguez, E.R., Santaliestra Pasías, A.M., Babio, N., Salas-Salvadó, J.
dc.format.extentp. 2039-2089
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofNutricion Hospitalaria
dc.rights© Luis A. Moreno Aznar y cols
dc.sourceWOS:000330752600038
dc.titleScientific evidence ab out the role of yogurt and other fermented milks in the healthy diet for the spanish population
dc.typejournal article
dc.identifier.local20141127
dc.identifier.doi10.3305/nh.2013.28.6.6856
dc.relation.publisherversionhttp://dx.doi.org/10.3305/nh.2013.28.6.6856


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