English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. >

Browsing by Author 1355

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 6 to 25 of 87
Issue DateTitleAuthor(s)
8-Jun-2018Biopeptides from food by-products: Production, fractionation and bioactivity assessmentArrutia Rodríguez, Fátima
2011Caseinomacropeptide behaviour in a whey protein fractionation process based on a-lactalbumin precipitationFernández Martínez, Ayoa; Menéndez Suárez, Violeta; Riera Rodríguez, Francisco Amador; Álvarez Fernández, Ricardo
2014Cheese whey as a source of active peptides: Production, analysis, purification and animal and human trialsRiera Rodríguez, Francisco Amador; Fernández Martínez, Ayoa; Muro Urista, C.
1996Clarificación y preconcentración de zumo de manzana por micro filtración, ultrafiltración y osmosis inversaÁlvarez Prada, Vicente
2000Colmatación y limpieza de membranas utilizadas en el tratamiento de lactosuero y de otros derivados lácteosSalazar Mardones, Gonzalo
2014Combination of microfiltration and heat treatment for ESL milk production: Impact on shelf lifeFernández García, Leticia; Riera Rodríguez, Francisco Amador
2007A combination of serial resistances and concentration polarization models along the membrane in ultrafiltration of pectin and albumin solutionsNeggaz, Y.; López Vargas, M.; Dris, A. O.; Riera Rodríguez, Francisco Amador; Álvarez Fernández, Ricardo
1999Concentración de zumo de manzana por ósmosis inversa : modelización y evaluación económica del procesoÁlvarez Blanco, Silvia
2002Concentration of apple juice by reverse osmosis at laboratory and pilot-plant scalesÁlvarez Blanco, Silvia; Riera Rodríguez, Francisco Amador; Álvarez Fernández, Ricardo; Coca Prados, José
2015Conventional purification and isolationBertin, L.; Frascari, D.; Domínguez, H.; Falqué, E.; Riera Rodríguez, Francisco Amador; Álvarez Blanco, Silvia
2015Cost assessment of membrane processes: A practical example in the dairy wastewater reclamation by reverse osmosisSuárez González, Adrián; Fernández Martínez, Pablo; Ramón Iglesias, J.; Iglesias, E.; Riera Rodríguez, Francisco Amador
2013Cow's milk with active immunoglobulins against Campylobacter jejuni: Effects of temperature on immunoglobulin activityRiera Rodríguez, Francisco Amador; Álvarez Valdés, Alejandro; Espi, Alberto; Prieto, Miguel; Roza Delgado, María Begoña de la; Vicente Mainar, Fernando
2013Critical flux determination in ultraflitration of wastewater from a food industry by optimization methodMuro Urista, Claudia Rosario; Escobar Jiménez, Jesús; Díaz Nava, María del Carmen; Zavala Arce, Rosa Elvira; García Gaitán, Beatriz; Riera Rodríguez, Francisco Amador
2009Demineralization of whey and milk ultrafiltration permeate by means of nanofiltrationSuárez Álvarez, Ernesto; Lobo Rodríguez, Alberto; Álvarez Blanco, Silvia; Riera Rodríguez, Francisco Amador; Álvarez Fernández, Ricardo
Jul-2015Elaboración de bases lácteas en polvo mediante secado por atomización para fabricación de chocolateGuardiola Rodríguez, Eva
2019Encapsulation of Antihypertensive Peptides from Whey Proteins and Their Releasing in Gastrointestinal ConditionsAlvarado, Y.; Muro, C.; Illescas, J.; Díaz, M.D.C.; Riera Rodríguez, Francisco Amador
2014Encapsulation of whey proteins and active peptidesMuro Urista, Claudia Rosario; Riera Rodríguez, Francisco Amador; Pérez, Y. A.
2003Enzymatic cleaning of inorganic ultrafiltration membranes used for whey protein fractionationArgüello Menéndez, María Ángeles; Álvarez, S.; Riera Rodríguez, Francisco Amador; Álvarez Fernández, Ricardo
17-Jan-2013Fraccionamiento con membranas de péptidos obtenidos en la hidrólisis de la seroalbúmina bovina (BSA)Sáez Benita, Laura
30-Nov-2012Fraccionamiento y producción de proteínas y péptidos activos a partir de sueros lácteos y derivadosFernández Martínez, Ayoa
Showing results 6 to 25 of 87

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias