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Evaluation of different analytical strategies for the quantification of sulfur-containing biomolecules by HPLC-ICP-MS: Application to the characterisation of S-34-labelled yeast

Autor(es) y otros:
Giner Martínez-Sierra, JustoAutoridad Uniovi; Moreno Sanz, Fernando EugenioAutoridad Uniovi; Herrero Espílez, Emérita PilarAutoridad Uniovi; Santamaría Fernández, Rebeca; Marchante Gayón, Juan ManuelAutoridad Uniovi; García Alonso, José IgnacioAutoridad Uniovi
Fecha de publicación:
2010
Versión del editor:
http://dx.doi.org/10.1039/b925366a
Citación:
Journal of Analytical Atomic Spectrometry, 25(7), p. 989-997 (2010); doi:10.1039/b925366a
Descripción física:
p. 989-997
URI:
http://hdl.handle.net/10651/7583
ISSN:
0267-9477
Identificador local:

20100498

DOI:
10.1039/b925366a
Patrocinado por:

The work described in this paper was supported by the Ministry of Science and Innovation, Madrid, Spain (project CTQ2006-05722). Justo Giner Martı´nez-Sierra acknowledges his doctoral grant (BP07-059) from the Education and Science Council of the Principado de Asturias.

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