RUO Home

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

View Item 
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RUOCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

RECENTLY ADDED

Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs

Tendencias en la homogeneización del gasto alimentario en España y Reino Unido

Other title:

Contemporary Food Trends in the Homogenization of Food Exenditure in the Spain and UK

Author:
Díaz Méndez, CeciliaUniovi authority; García Espejo, María IsabelUniovi authority
Subject:

Hábitos Alimentarios

Hábitos de Consumo

Globalización

Homogeneidad

España

Reino Unido

Publication date:
2012
Editorial:

Centro de Investigaciones Sociológicas

Publisher version:
http://dx.doi.org/10.5477/cis/reis.139.21
Citación:
Reis, 139, p. 21-43 (2012); doi:10.5477/cis/reis.139.21
Descripción física:
p. 21-43
Description:

Este trabajo forma parte de la investigación Convergencias y divergencias alimentarias en Europa (Plan Nacional I+D+I 2009)

URI:
http://hdl.handle.net/10651/6719
ISSN:
0210-5233; 1988-5903
DOI:
10.5477/cis/reis.139.21
Collections
  • Artículos [37541]
Files in this item
Métricas
Compartir
Exportar a Mendeley
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
Página principal Uniovi

Biblioteca

Contacto

Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
The content of the Repository, unless otherwise specified, is protected with a Creative Commons license: Attribution-Non Commercial-No Derivatives 4.0 Internacional
Creative Commons Image