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Preservation of the antioxidant capacity of resveratrol via encapsulation in niosomes

dc.contributor.authorMachado, N. D.
dc.contributor.authorGutiérrez Cervelló, Gemma 
dc.contributor.authorMatos González, María 
dc.contributor.authorFernández, M. A.
dc.date.accessioned2021-11-09T07:32:29Z
dc.date.available2021-11-09T07:32:29Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationFoods, 10(5) (2021); doi:10.3390/foods10050988
dc.identifier.issn2304-8158
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10651/60803
dc.description.sponsorshipThis research was supported in part by Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET, PIP 112-2015-01-00242), Agencia Nacional de Ciencia y Tecnología (FONCyT, PICT 2014-2516), and Universidad Nacional de Córdoba, Argentina (SECyT, CONSOLIDAR I 2018-2021). MAF hold a researcher position at CONICET. NDM thanks CONICET for the fellowship and the Asociación Universitaria Iberoamericana de Postgrado (AUIP) for the research internship granted. This study was financed by the Consejería de Economía y Empleo del Principado de Asturias, Spain (Plan de Ciencia, Tecnología e Innovación, 2013-2017) through the Grant Refs. IDI/2018/000185.
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofFoods
dc.rights© 2021 Los autores
dc.rightsCC Reconocimiento 4.0 Internacional
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.sourceScopus
dc.source.urihttps://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85105858475&doi=10.3390%2ffoods10050988&partnerID=40&md5=6bd3e38e3e3f8854dc49832444ba5fc8
dc.titlePreservation of the antioxidant capacity of resveratrol via encapsulation in niosomes
dc.typejournal article
dc.identifier.doi10.3390/foods10050988
dc.relation.projectIDIDI/2018/000185
dc.relation.publisherversionhttp://dx.doi.org/10.3390/foods10050988
dc.rights.accessRightsopen access
dc.type.hasVersionVoR


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