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Aqueous Phase Conversion of Hexoses into 5-Hydroxymethylfurfural and Levulinic Acid in the Presence of Hydrochloric Acid: Mechanism and Kinetics

Autor(es) y otros:
Garcés Alonso, DiegoAutoridad Uniovi; Díaz Fernández, EvaAutoridad Uniovi; Ordóñez García, SalvadorAutoridad Uniovi
Fecha de publicación:
2017
Versión del editor:
http://dx.doi.org/10.1021/acs.iecr.7b00952
Citación:
Industrial & Engineering Chemistry Research, 56(18), p. 5221-5230 (2017); doi:10.1021/acs.iecr.7b00952
Descripción física:
p. 5221-5230
URI:
http://hdl.handle.net/10651/44023
ISSN:
0888-5885
DOI:
10.1021/acs.iecr.7b00952
Patrocinado por:

This work has been financed by Research Projects of the Regional Government of Asturias (project reference GRU-PIN14-078) and Spanish Ministry for Economy and Competitiveness (CTQ2014-52956-C3-1-R). D.G. thanks the Government of the Principality of Asturias for a Ph.D. fellowship (Severo Ochoa Program)

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