Show simple item record

A sociological perception of food: A critical analysis of research developments in the study of food [La mirada sociológica hacia la alimentación: análisis crítico del desarrollo de la investigación en el campo alimentario]

dc.contributor.authorDíaz Méndez, Cecilia 
dc.contributor.authorGarcía Espejo, María Isabel 
dc.date.accessioned2017-02-22T10:34:04Z
dc.date.available2017-02-22T10:34:04Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationPolitica y Sociedad, 51(1), p. 15-49 (2014); doi:10.5209/rev_POSO.2014.v51.n1.42472
dc.identifier.issn1130-8001
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10651/40272
dc.format.extentp. 15-49
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofPolitica y Sociedad
dc.rights© 2014. Universidad Complutense de Madrid
dc.rightsCC Reconocimiento 4.0 Internacional
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.sourceScopus
dc.source.urihttps://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-84988329721&partnerID=40&md5=99e64a01e9039157208b859ffe8304af
dc.titleA sociological perception of food: A critical analysis of research developments in the study of food [La mirada sociológica hacia la alimentación: análisis crítico del desarrollo de la investigación en el campo alimentario]eng
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.identifier.doi10.5209/rev_POSO.2014.v51.n1.42472
dc.type.dcmitext
dc.relation.publisherversionhttp://dx.doi.org/10.5209/rev_POSO.2014.v51.n1.42472
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

untranslated

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

© 2014. Universidad Complutense de Madrid
This item is protected with a Creative Commons License