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Autor(es) y otros:
Vargas, E.; Ruiz, M. A.; Ferrero Martín, Francisco JavierAutoridad Uniovi; Campuzano, S.; Ruiz-Valdepeñas Montiel, V.; Reviejo García, Ángel Julio; Pingarrón Carrazón, José Manuel
Fecha de publicación:
2016
Versión del editor:
http://dx.doi.org/10.1016/j.talanta.2016.05.050
Citación:
Talanta, 158, p. 6-13 (2016); doi:10.1016/j.talanta.2016.05.050
Descripción física:
p. 6-13
URI:
http://hdl.handle.net/10651/39537
ISSN:
0039-9140
DOI:
10.1016/j.talanta.2016.05.050
Patrocinado por:

The financial support of the Spanish Ministerio de Economía y Competitividad Research Project, CTQ2015–64402-C2-1-R, and the NANOAVANSENS Program from the Comunidad de Madrid (S2013/MT-3029) are gratefully acknowledged. V. Ruiz-Valdepeñas Montiel acknowledges a predoctoral contract from Universidad Complutense de Madrid.

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