RUO Home

Repositorio Institucional de la Universidad de Oviedo

View Item 
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
  •   RUO Home
  • Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA
  • Artículos
  • View Item
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RUOCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issnAuthor profilesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_issn

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

RECENTLY ADDED

Last submissions
Repository
How to publish
Resources
FAQs

Eating practice models in Spain and the United Kingdom: A comparative time-use analysis

Author:
Díaz Méndez, CeciliaUniovi authority; García Espejo, María IsabelUniovi authority
Publication date:
2014
Publisher version:
http://dx.doi.org/10.1177/0020715213519657
Citación:
International Journal of Comparative Sociology, 55(1), p. 24-44 (2014); doi:10.1177/0020715213519657
Descripción física:
p. 24-44
URI:
http://hdl.handle.net/10651/28092
ISSN:
1745-2554
Identificador local:

20141915

DOI:
10.1177/0020715213519657
Patrocinado por:

This research has been funded by Plan Nacional de Investigación. Ref. CSO2009-07351.Gobierno de España

Id. Proyecto:

CSO2009-07351

Collections
  • Artículos [32099]
Files in this item
Compartir
Exportar a Mendeley
Estadísticas de uso
Estadísticas de uso
Metadata
Show full item record
Página principal Uniovi

Biblioteca

Contacto

Facebook Universidad de OviedoTwitter Universidad de Oviedo
The content of the Repository, unless otherwise specified, is protected with a Creative Commons license: Attribution-Non Commercial-No Derivatives 4.0 Internacional
Creative Commons Image