English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. > Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA > Artículos >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10651/9498

Title: DNA-based biosensor for the electrocatalytic determination of antioxidant capacity in beverages
Author(s): Barroso, María Fátima de Sá
Santos Álvarez, Noemí de los
Lobo Castañón, María Jesús
Miranda Ordieres, Arturo José
Delerue Matos, Cristina
Oliveira, Maria Beatriz Prior Pinto
Tuñón Blanco, Paulino
Issue date: 2011
Publisher version: http://dx.doi.org/10.1016/j.bios.2010.10.019
Citation: Biosensors & bioelectronics, 26(5), p. 2396-2401 (2011); doi:10.1016/j.bios.2010.10.019
Format extent: p. 2396-2401
URI: http://hdl.handle.net/10651/9498
ISSN: 0956-5663
Local identifier: 20110205
Appears in Collections:Artículos

Files in This Item:

There are no files associated with this item.



Exportar a Mendeley


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias