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Repositorio de la Universidad de Oviedo. > Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA > Artículos >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10651/54230

Title: Plant Phytochemicals in Food Preservation: Antifungal Bioactivity: A Review
Author(s): Redondo Blanco, Saúl
Fernández Fernández, Javier
López Ibáñez, Sara
Miguélez González, Elisa María
Villar Granja, Claudio Jesús
Lombó Brugos, Felipe
Issue date: 2020
Publisher version: http://dx.doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-19-163
Citation: Journal of Food Protection, 83(1), p. 163–171 (2020); doi:10.4315/0362-028X.JFP-19-163
URI: http://hdl.handle.net/10651/54230
ISSN: 0362-028X
1944-9097
Sponsored: We thank Ministerio de Economía y Competitividad (grant MINECO-18-AGL2017-88095-R), Programa de Ayudas a Grupos de Investigación del Principado de Asturias (IDI/2018/000120), and the research project NOMORFILM, funded by the EU H2020 Program under contract agreement 634588, for financial support.
Project id.: MINECO-18-AGL2017-88095-R
IDI/2018/000120
info:eu-repo/grantAgreement/EC/634588
Appears in Collections:Biología Funcional
Artículos
Investigaciones y Documentos OpenAIRE

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