English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. > Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA > Artículos >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10651/46135

Title: Desarrollo, y evaluación del impacto en la salud en voluntarios humanos, de un queso fresco elaborado con cultivos probióticos e ingredientes vegetales.
Other title: Development of a fresh cheese made with probiotic cultures and vegetable ingredients and evaluation of its impact on health in human volunteers.
Author(s): Cangas Morán, Ramón de
Hernández Monzón, Aldo
Llavona Fernández, Andrés Francisco
López-Sela Meléndez de Arvás, Purificación
Brime Casanueva, Juan Ignacio
Issue date: 2017
Citation: Revista Española de Nutrición Humana y Dietética, 21(Supl 1), p. 38-39 (2017)
Format extent: p. 38-39
URI: http://renhyd.org/index.php/renhyd/article/view/495/268
http://hdl.handle.net/10651/46135
ISSN: 2173-1292
Appears in Collections:Artículos

Files in This Item:

There are no files associated with this item.



Exportar a Mendeley


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias