English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. > Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA > Artículos >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10651/40229

Title: Iron-entrapped niosomes and their potential application for yogurt fortification
Author(s): Gutiérrez Cervello, Gemma
Matos González, María
Barrero, P.
Pando Rodríguez, Daniel
Iglesias Huelga, Olvido Concepción
Pazos Medina, María del Carmen
Issue date: 2016
Publisher version: http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2016.08.025
Citation: LWT - Food Science and Technology, 74, p. 550-556 (2016); doi:10.1016/j.lwt.2016.08.025
Format extent: p. 550-556
URI: http://hdl.handle.net/10651/40229
ISSN: 0023-6438
Sponsored: Ministerio de Ciencia e Innovacion (MICINN, Spain) [MICINN-10-CTQ2010-20009-C02-01]; Consejeria de Educacion y Ciencia del Principado de Asturias [FC-04-COF-50-MEC]; Consejeria de Educacion y Ciencia del Principado de Asturias (PCTI Asturias) [EQP06-024]; Severo Ochoa Program (Principado de Asturias, Spain)
Project id.: Ministerio de Ciencia e Innovacion (MICINN, Spain) [MICINN-10-CTQ2010-20009-C02-01]
Consejeria de Educacion y Ciencia del Principado de Asturias [FC-04-COF-50-MEC]
Consejeria de Educacion y Ciencia del Principado de Asturias (PCTI Asturias) [EQP06-024]
Severo Ochoa Program (Principado de Asturias, Spain)
Appears in Collections:Artículos

Files in This Item:

There are no files associated with this item.



Exportar a Mendeley


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias