English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. > Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA > Artículos >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10651/36525

Title: Antioxidant Activity and Functional Properties of Polymerized Whey Products by Glycation Process
Author(s): Ortega, Liliana
Romero, Anabel
Muro, Claudia
Riera Rodríguez, Francisco Amador
Issue date: 2015
Publisher version: http://dx.doi.org/10.1155/2015/154262
Citation: International Journal of Polymer Science, 2015, p. 154262- (2015); doi:10.1155/2015/154262
Format extent: p. 154262-
URI: http://hdl.handle.net/10651/36525
ISSN: 1687-9422
Appears in Collections:Artículos
Ingeniería Química y Tecnología del Medio Ambiente

Files in This Item:

File Description SizeFormat
antioxidant.pdf1,53 MBAdobe PDFView/Open


Exportar a Mendeley


This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias