English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. > Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA > Ponencias, Discursos y Conferencias >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10651/35766

Title: Quality and Safety controls in complex blends of food ingredients
Author(s): Quevedo Pérez, José Ramón
Montañés Roces, Elena
Carrasco Cabezas, Begoña
Soldado Cabezuelo, Ana Belén
Roza Delgado, B. de la
Issue date: 2015
Description: 17th International Conference on Near Infrared Spectroscopy (NIR 2015), Foz do Iguassu, Brasil, octubre de 2015
URI: http://hdl.handle.net/10651/35766
Sponsored: This research has been supported by Spanish Ministerio de Economía y Competitividad (grant TIN2011-23558)
Project id.: MEC/TIN2011-23558
Appears in Collections:Ponencias, Discursos y Conferencias
Informática
Investigaciones y Documentos OpenAIRE

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Quality and Safety controls in complex blends of food ingredients.pdf42,88 kBAdobe PDFView/Open


Exportar a Mendeley


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias