English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. > Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA > Artículos >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10651/31855

Title: Prebiotics: Concept, properties and beneficial effects = Prebióticos; Concepto, propiedades y efectos beneficiosos
Author(s): Corzo, Nieves
Alonso González, José Luis
Azpiroz, F.
Calvo, M. A.
Cirici, M.
Leis, R.
Lombó Brugos, Felipe
Mateos Aparicio, I.
Plou, Francisco J.
Ruas Madiedo, Patricia
Rúperez Antón, Pilar
Redondo Cuenca, A.
Sanz, María Luz
Clemente, A.
Issue date: 2015
Publisher version: http://dx.doi.org/10.3305/nh.2015.31.sup1.8715
Citation: Nutrición Hospitalaria, 31, p. 99-118 (2015); doi:10.3305/nh.2015.31.sup1.8715
Format extent: p. 99-118
URI: http://hdl.handle.net/10651/31855
ISSN: 0212-1611
Appears in Collections:Biología Funcional
Artículos

Files in This Item:

File SizeFormat
Prebiotics 2015.pdf496,97 kBAdobe PDFView/Open


Exportar a Mendeley


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias