English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. > Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA > Artículos >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10651/31745

Title: Bioavailability of Dietary Polyphenols and Gut Microbiota Metabolism: Antimicrobial Properties
Author(s): Marín Fernández, Laura
Miguélez González, Elisa María
Villar Granja, Claudio Jesús
Lombó Brugos, Felipe
Issue date: 2015
Publisher version: http://dx.doi.org/10.1155/2015/905215
Citation: Biomed Research International, 905215 (2015); doi:10.1155/2015/905215
URI: http://hdl.handle.net/10651/31745
ISSN: 2314-6133
2314-6141
Sponsored: IUOPA (Instituto Universitario de Oncologia del Principado de Asturias); MINECO (Spanish Ministry of Economy and Competitiveness) [AGL2010-20622]
Project id.: MINECO/AGL2010-20622
Appears in Collections:Biología Funcional
Artículos

Files in This Item:

File Description SizeFormat
905215.pdf1,71 MBAdobe PDFView/Open


Exportar a Mendeley


This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias