English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. > Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA > Artículos >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10651/27415

Title: Influence of controlled inoculation of malolactic fermentation on the sensory properties of industrial cider
Author(s): Sánchez Blanco, Ainoa
de Revel, Giles
Antalick, G.
Herrero Vázquez, Mónica
García Díaz, Luis Arsenio
Díaz Fernández, José Mario
Issue date: 2014
Publisher version: http://dx.doi.org/10.1007/s10295-014-1402-y
Citation: Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology, 41(5), p. 853-867 (2014); doi:10.1007/s10295-014-1402-y
Format extent: p. 853-867
URI: http://hdl.handle.net/10651/27415
ISSN: 1367-5435
Local identifier: 20141712
Sponsored: Ainoa Sánchez is grateful to Fundación para el Fomento en Asturias de la Investigación Científica Aplicada y la Tecnología (FICYT) for its doctoral fellowship BP06-052.
Appears in Collections:Artículos

Files in This Item:

There are no files associated with this item.



Exportar a Mendeley


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias