English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. > Producción Bibliográfica de UniOvi: RECOPILA > Capítulos de libros >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10651/21682

Title: Elaboración de cava con levaduras autóctonas de la D.O. Ribera del Guadiana
Author(s): Zamora de Alba, Emiliano
Álvarez, Manuel
Álvarez Álvarez, Pedro
Maqueda Gil, Matilde
Barrio, Isabel
Álvarez Franco, María Luz
Cotilla del Hoyo, Pedro
Velázquez Otero, Rocío
Ramírez, Manuel
Issue date: 2012
Publisher: Universidad de La Rioja
Format extent: p. 321-323
URI: http://hdl.handle.net/10651/21682
http://dialnet.unirioja.es/servlet/extart?codigo=4277754
ISBN: ISBN 978-84-695-4093-0
Local identifier: 20140569
Appears in Collections:Capítulos de libros

Files in This Item:

There are no files associated with this item.



Exportar a Mendeley


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias