English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. >

Browsing by Author Oliván García, María del Carmen

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Autophagy during beef agingGarcía Macia, Marina; Sierra Sánchez, Verónica; Palanca Cuñado, Ana; Vega Naredo, Ignacio; Gonzalo Calvo, David de; Rodríguez González, Susana María; Oliván García, María del Carmen; Coto Montes, Ana María
2010Eating quality of beef from biotypes included in the PGI "Ternera Asturiana" showing distinct physicochemical characteristics and tenderization patternSierra Sánchez, Verónica; Guerrero Asorey, Luis; Fernández Suárez, Verónica; Martínez Martínez, Antonio; Castro Alonso, Pedro Ángel; Osoro Otaduy, Koldo; Rodríguez Colunga, María Josefa; Coto Montes, Ana María; Oliván García, María del Carmen
9-Dec-2016Efecto de la mutación del gen halotano sobre los procesos de fusión y fisión mitocondrial y de la capacidad proteolítica muscular a lo largo de la tenderización tempranaGarcía Cabrero, Judith
Jul-2015Efecto de la mutación en el Gen Halotano sobre los inductores de contracción muscular a lo largo de la tenderización temprana. Papel del géneroPérez Martínez, Zulema
2015Effect of animal mixing as a stressor on biomarkers of autophagy and oxidative stress during pig muscle maturationRubio González, Adrián; Potes Ochoa, Yaiza; Illán-Rodríguez, D.; Vega Naredo, Ignacio; Sierra Sánchez, Verónica; Caballero García, Beatriz; Fàbrega, E.; Velarde, A.; Dalmau Bueno, Albert; Oliván García, María del Carmen; Coto Montes, Ana María
2018Effect of sex and RYR1 gene mutation on the muscle proteomic profile and main physiological biomarkers in pigs at slaughterOliván García, María del Carmen; González, Joel; Bassols, Anna; Díaz Rodríguez, Fernando; Carreras, Ricardo; Mainau, Eva; Arroyo, Laura; Peña, Raquel; Potes Ochoa, Yaiza; Coto Montes, Ana María; Hollung, Kristin; Velarde, Antonio
2010Evolución post-mortem de parámetros indicativos de calidad en carne de vacuno: efecto de la raza y el gen de la hipertrofia muscularSierra Sánchez, Verónica
2012Identification of biomarkers of meat tenderisation and its use for early classification of Asturian beef into fast and late tenderising meatSierra Sánchez, Verónica; Fernández Suárez, Verónica; Castro Alonso, Pedro Ángel; Osoro Otaduy, Koldo; Vega Naredo, Ignacio; García Macia, Marina; Rodríguez Colunga, María Josefa; Coto Montes, Ana María; Oliván García, María del Carmen
1995Pastoreo de comunidades vegetales de montaña por vacuno y ovinoOliván García, María del Carmen
2017Pig cognitive bias affects the conversion of muscle into meat by antioxidant and autophagy mechanismsPotes Ochoa, Yaiza; Oliván García, María del Carmen; Rubio González, Adrián; Luxan Delgado, Beatriz de; Sierra Sánchez, Verónica; Coto Montes, Ana María
2008Prediction of the fatty acid composition of beef by near infrared transmittance spectroscopySierra Sánchez, Verónica; Aldai, Noelia; Castro Alonso, Pedro Ángel; Osoro Otaduy, Koldo; Coto Montes, Ana María; Oliván García, María del Carmen
Showing results 1 to 11 of 11

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias