English español
Búsqueda
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo >

Buscar por Autor 823

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:   
Ordenar por: En orden: Resultados por página Autor/Registro:
Mostrando resultados 1 a 20 de 96
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
20061,2,4-Trichlorobenzene flow characteristics in saturated homogeneous and stratified porous mediaDíaz García, Jaime; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
jul-2012Aislamiento, identificación y caracterización de bacterias productoras de histamina en quesoDíaz García, María
2013Alkaline hydrolysis of porcine blood haemoglobin: Applications for peptide and amino acid productionÁlvarez García, Carlos; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2007Analysis of kinetic data in industrial steel converter for the operation controlBlanco Viejo, Cecilio José; García Gonzalo, María Esperanza; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario; Sancho, L.F.
2015A novel approach to monitor stress-induced physiological responses in immobilized microorganismsAlonso Tuero, Saúl; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
26-jun-2015Benzo(a)pyrene control and transport processes in smoke meat productsLedesma Santiso, Estefanía
2014Benzo(a)pyrene penetration on a smoked meat product during smoking timeLedesma Santiso, Estefanía; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2013Bio-production of lactobionic acid: Current status, applications and future prospectsAlonso Tuero, Saúl; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2004Bovine plasma protein fractionation by ion exchange chromatographyMoure Fernández, Fernando; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2015Characterization of natural and synthetic casings and mechanism of BaP penetration in smoked meat productsLedesma Santiso, Estefanía; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2006Chromatographic separation at a preparative scale of egg white ovalbumin and its application in the elaboration of yogurt mousseParedes García-Viniegras, Benjamín; González, Samuel; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2015Cider Apple native microbiota characterization by PCR-DGGEAlonso Tuero, Saúl; Laca Pérez, Amanda; Rendueles de la Vega, Manuel; Mayo Pérez, Baltasar; Díaz Fernández, José Mario
2015Competencia de Pseudomonas y Lactobacillus en la producción de ácidos láctico y lactobiónico para uso en alimentos funcionalesVigil García, Melisa
2014Competitive Retention of Sulfamethoxazole (SMX) and Sulfamethazine (SMZ) from Synthetic Solutions in a Strong Anionic Ion Exchange ResinLópez Fernández, Ana María; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
1997Comportamiento del sistema metal/h+/proteína sobre resina iminodiaceticaArévalo López, José Eugenio
2016Contamination of meat products during smoking by polycyclic aromatic hydrocarbons: Processes and preventionLedesma Santiso, Estefanía; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
1997Coupling of ion exchange with industrial processes. Application in fertilizer production and modeling of the key elution stepRendueles de la Vega, Manuel; Fernández, A.; Díaz Fernández, José Mario
2006Cyanide recovery from gold extraction process waste effluents by ion exchange I. equilibrium and kineticsTorre, M.; Bachiller, D.; Rendueles de la Vega, Manuel; Menéndez, C.; Díaz Fernández, José Mario
2006Cyanide recovery from gold extraction process waste effluents by ion exchange II. Modelling of the fixed bed operationTorre, M.; Bachiller, D.; Fernández Álvarez, José Paulino; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2012Decolorized porcine globin gels produced by heat-induced gelation. Physical and rheological characterizationHoyo González, María del Pilar del; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
Mostrando resultados 1 a 20 de 96

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias