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30-Jan-2014Aplicación de los gránulos de yema de huevo en el desarrollo de nuevos productos de reposteríaGarcía Pintado, Vanesa
2010Blue whiting surimi paste as affected by moisture content; Temperature and pH processing conditions. Rheological evaluationPin, M.; Laca Pérez, Amanda; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Díaz Fernández, José Mario
2006Chromatographic separation at a preparative scale of egg white ovalbumin and its application in the elaboration of yogurt mousseParedes García-Viniegras, Benjamín; González, Samuel; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2015Development and characterization of a new sweet egg-based dessert formulationGarcía, V.; Laca Pérez, Amanda; Martínez, L. A.; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2017Development and characterization of egg yolk and egg yolk fractions edible filmsFuertes, Sandra; Laca Pérez, Amanda; Oulego Blanco, Paula; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2002Diseño y funcionalización de resinas de base metacrilato-dimetacrilato para la separación por intercambio iónico de proteínas residuales de la industria alimentariaParedes García-Viniegras, Benjamín
2016Egg yolk and egg yolk fractions as key ingredient for the development of a new type of gelsValverde García, Damián; Laca Pérez, Amanda; Nel Estrada, Lluis; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2016Egg yolk fractions as basic ingredient in the development of new snack productsValverde García, Damián; Laca Pérez, Amanda; Nel Estrada, Lluis; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2015Egg yolk granules as low-cholesterol replacer of whole egg yolk in the preparation of gluten-free muffinsMarcet Manrique, Ismael; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Díaz Fernández, José Mario
2014Egg yolk granules: Separation, characteristics and applications in food industryLaca Pérez, Amanda; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2013Egg yolk hydrolysed granules: Characteristics, rheological properties and applicationsOrcajo Lago, Janire; Marcet Manrique, Ismael; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Díaz Fernández, José Mario
2015Egg yolk plasma: Separation, characteristics and future prospectsLaca Pérez, Amanda; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
Jul-2016Elaboración de una nueva variedad de queso aprovechando las propiedades del extracto de magaya de manzanaFernández Gosende, Marta
24-Jul-2013"Estudio de la textura de tres quesos azules asturianos. Análisis instrumental y organoléptico"Fernández Álvarez, Sergio
7-Nov-2016Evolución del queso Gamonéu del valle durante el proceso de maduración. Seguimiento de parámetros tecnológicosAcebrás Longoria, Sergio
30-Jul-2015Evolución fisico-química y organoleptica del queso afuega-l pitu durante el proceso de maduraciónPombal álvarez, María
2010Fraccionamiento y aprovechamiento de la yema de huevoLaca Pérez, Amanda
1-Jan-2009Fracciones diferenciadas de yema de huevo, su procedimiento de obtención y sus usosDíaz Fernández, Mario; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Laca Pérez, Amanda
2016Gels Prepared from Egg Yolk and Its Fractions for Tissue EngineeringRodil, Andrea; Laca Pérez, Amanda; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Meana, Alvaro; Díaz Fernández, José Mario
27-Mar-2015Hidrólisis, separación y aprovechamiento de proteína de yema de huevoMarcet Manrique, Ismael
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