English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. >

Browsing by Author Fernández García, María

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
9-Jul-2014Aislamiento y desarrollo de bacterias lácticas capaces de hidrolizar los péptidos inmunotóxicos del glutenÁlvarez Sieiro, Patricia
Jul-2019Antagonistic relationships between lactic acid bacteria and main bacterial and fungal food contaminantsJáimez Velázquez, Sara
17-Jun-2015Biosíntesis de aminas biogénicas en bacterias de leche materna humana: posibles implicaciones fisiológicasPérez García, Marta
29-Jun-2007Caracterización y regulación de los genes implicados en la síntesis de tiramina en bacterias del ácido lácticoMartínez Linares, Daniel
2012Characterisation of the exopolysaccharide (EPS)-producing Lactobacillus paraplantarum BGCG11 and its non-EPS producing derivative strains as potential probioticsNikolic, M.; López Suárez, Patricia; Strahinic, I.; Suárez Díaz, Ana María; Kojic, M.; Fernández García, María; Topisirovic, L.; Golic, N.; Ruas Madiedo, Patricia
1994El gen acr1 de saccharomyces cerevisiae: un gen implicado en la utilización de diferentes fuentes de carbonoFernández García, María
2014Genome sequence analysis of the biogenic aminedegrading strain Lactobacillus casei 5bLadero Losada, Víctor Manuel; Herrero Fresno, Ana; Martínez Álvarez, Noelia; Río, Beatriz del; Linares, Daniel M.; Fernández García, María; Martín Martín, María Cruz; Álvarez González, Miguel Ángel
22-Jul-2015Indentification of Microoganisms with Potential Interest for Gluten DegradationLimiao, Liu
2012Lactobacillus casei strains isolated from cheese reduce biogenic amine accumulation in an experimental modelHerrero Fresno, Ana; Martínez Álvarez, Noelia; Sánchez-Llana, Esther; Díaz García, María; Fernández García, María; Martín Martín, María Cruz; Ladero Losada, Víctor Manuel; Álvarez González, Miguel Ángel
2010A novel real-time polymerase chain reaction-based method for the detection and quantification of lactose-fermenting Enterobacteriaceae in the dairy and other food industriesMartín Martín, María Cruz; Martínez Álvarez, Noelia; Río, Beatriz del; Ladero Losada, Víctor Manuel; Fernández García, María; Álvarez González, Miguel Ángel
2011QPCR as a powerful tool for microbial food spoilage quantification: Significance for food qualityMartínez Álvarez, Noelia; Martín Martín, María Cruz; Herrero Fresno, Ana; Fernández García, María; Álvarez González, Miguel Ángel; Ladero Losada, Víctor Manuel
2010qPCR for quantitative detection of tyramine-producing bacteria in dairy productsLadero Losada, Víctor Manuel; Martínez Álvarez, Noelia; Martín Martín, María Cruz; Fernández García, María; Álvarez González, Miguel Ángel
Showing results 1 to 12 of 12

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias