English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. >

Browsing by Author 2873

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 46
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Alcoholic beverage from the egg yolk aqueous fractionArtime, Ainhoa; Laca Pérez, Amanda; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
16-Jun-2017Análisis de Ciclo de Vida y Huella de Carbono de una quesería tradicional asturianaCanellada Barbón, Fernando
2017Approaches for casein film uses in food stuff packagingSáez Orviz, Sara; Laca Pérez, Amanda; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2014Approaches for Microbiological Characterization of a Landfill Leachate TreatmentSancha Antuña, Melania; Laca Pérez, Amanda; Laca Pérez, Adriana; González, José Manuel; Mayo Pérez, Baltasar; Díaz Fernández, José Mario
2010Blue whiting surimi paste as affected by moisture content; Temperature and pH processing conditions. Rheological evaluationPin, M.; Laca Pérez, Amanda; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Díaz Fernández, José Mario
12-Jul-2013Caracterización físico-química y microbiológica de un proceso de tratamiento de lixiviados de vertederoSancha Antuña, Melania
2015Cider Apple native microbiota characterization by PCR-DGGEAlonso Tuero, Saúl; Laca Pérez, Amanda; Rendueles de la Vega, Manuel; Mayo Pérez, Baltasar; Díaz Fernández, José Mario
12-Jun-2015Desarrollo y caracterización de nuevos productos a partir de la yema de huevo y de sus fraccionesValverde García, Damián
2015Development and characterization of a new sweet egg-based dessert formulationGarcía, V.; Laca Pérez, Amanda; Martínez, L. A.; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2017Development and characterization of egg yolk and egg yolk fractions edible filmsFuertes, Sandra; Laca Pérez, Amanda; Oulego Blanco, Paula; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2016Diffusion and inhibition processes in a hollow-fiber membrane bioreactor for hybridoma culture. Development of a mathematical modelLegazpi Olabide, María Lorea; Laca Pérez, Amanda; Collado Alonso, Sergio; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
2020Eggshell-supported catalysts for the advanced oxidation treatment of humic acid polluted wastewatersOulego Blanco, Paula; Laca Pérez, Amanda; Calvo, Sonia; Díaz Fernández, José Mario
2017Eggshell waste as catalyst: A reviewLaca Pérez, Amanda; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
2016Egg yolk and egg yolk fractions as key ingredient for the development of a new type of gelsValverde García, Damián; Laca Pérez, Amanda; Nel Estrada, Lluis; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2016Egg yolk fractions as basic ingredient in the development of new snack productsValverde García, Damián; Laca Pérez, Amanda; Nel Estrada, Lluis; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2014Egg yolk granules: Separation, characteristics and applications in food industryLaca Pérez, Amanda; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
2015Egg yolk plasma: Separation, characteristics and future prospectsLaca Pérez, Amanda; Paredes García-Viniegras, Benjamín; Rendueles de la Vega, Manuel; Díaz Fernández, José Mario
22-Jul-2014Empleo del subproducto resultante del fraccionamiento de la yema de huevo como base para la elabaración de una bebida alcohólicaArtime González, Ainhoa
2018Environmental assesment of intensive egg production: A Spanish case studyAbín Rueda, Rocío; Laca Pérez, Amanda; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
2018Environmental impact of cheese production: A case study of a small-scale factory in southern Europe and global overview of carbon footprintCanellada Barbón, Fernando; Laca Pérez, Amanda; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
Showing results 1 to 20 of 46

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias