English español
Search
 

Repositorio de la Universidad de Oviedo. >

Browsing by Uniovi Authors Laca Pérez, Adriana

Jump to a point in the index:
Or type in a year:
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 74
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Survival and development of Staphylococcus in egg productsSánchez, Marta; Neira Solís, Carmen; Laca Pérez, Amanda; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
2019Producción y características de lodosLaca Pérez, Adriana; Laca Pérez, Amanda; Díaz Fernández, José Mario
20-Jul-2018Viabilidad y desarrollo de Staphylococcus en alimentos que contienen huevoMateos Arlanzón, Paula
30-Jun-2018Impactos ambientales derivados de la producción de vino de la D.O.P. CangasGancedo Alonso, Samuel
2018Environmental assesment of intensive egg production: A Spanish case studyAbín Rueda, Rocío; Laca Pérez, Amanda; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
2018Environmental impact of cheese production: A case study of a small-scale factory in southern Europe and global overview of carbon footprintCanellada Barbón, Fernando; Laca Pérez, Amanda; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
2018Impact of anaerobic digestion and centrifugation/decanting processes in bacterial communities fractionsDíaz González, Ana Isabel; Oulego Blanco, Paula; Collado Alonso, Sergio; Laca Pérez, Adriana; González, J. M.; Díaz Fernández, José Mario
2018Revealing the Monastic Kitchen: Chemical Analysis of the Soil Inside the Monastery of Cornellana (North-West Spain)García Álvarez-Busto, Alejandro; Laca Pérez, Adriana; Fernández González, Alfonso
30-Jul-2017Seguridad alimentaria: desarrollo de microorganismos en ovoproductosSánchez Suárez-Otero, Marta
23-Jul-2017Obtención de bioetanol a partir de hidrolizados de residuos de frutaHernández Galindo, Celia
16-Jun-2017Análisis de Ciclo de Vida y Huella de Carbono de una quesería tradicional asturianaCanellada Barbón, Fernando
2017Obtención de bioetanol a partir de hidrolizados de residuos de frutaHernández, Celia; Díaz González, Ana Isabel; Laca Pérez, Amanda; Laca Pérez, Adriana; Díaz, Mario
2017Microbial diversity on commercial eggs as affected by the production system. A first approach using PGMNeira Solís, Carmen; Laca Pérez, Amanda; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
2017Iron (II) as catalyst for thiocyanate wet oxidation: Mechanism and modelizationOulego Blanco, Paula; Collado Alonso, Sergio; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
2017Environmental impact of a traditional cooked dish at four different manufacturing scales: from ready meal industry and catering company to traditional restaurant and homemadeCalderón, L. A.; Herrero Vázquez, Mónica; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
2017Eggshell waste as catalyst: A reviewLaca Pérez, Amanda; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
30-Jul-2016Impactos ambientales de la producción de huevos: Análisis de Ciclo de Vida y Huella de CarbonoAbín Rueda, Rocío
Jun-2016Pretratamiento de hidrólisis hidrotérmica para la degradación de los carbohidratos complejos de residuos de frutas para la obtención de bioetanolRodríguez Valiente, Itziar
2016The effect of the synthetic route on the structural, textural, morphological and catalytic properties of iron(III) oxides and oxyhydroxidesOulego Blanco, Paula; Villa García, María Ángeles; Laca Pérez, Adriana; Díaz Fernández, José Mario
2016Treatment of supermarket vegetable wastes to be used as alternative substrates in bioprocessesDíaz, Ana Isabel; Laca Pérez, Adriana; Laca Pérez, Amanda; Díaz Fernández, José Mario
Showing results 1 to 20 of 74

 

Base de Datos de Autoridades Biblioteca Universitaria Consultas / Sugerencias